Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Asztalos vagy festő lesz a...

Asztalos vagy festő lesz a lányom?

Figyelt kérdés

20 éves,már van neki egy pénzügy intézői szakmája.Most kitalálta,hogy ő szeptembertől asztalosnak vagy festőnek akar jelentkezni.Érdekli is őt a dolog,meg itthon csinálgat is ezekkel kapcsolatos dolgokat.

De miért teszi ki magát ekkora megaláztatásnak?

Mindenki ferde szemmel nézett rá,volt aki kinevette,de ő akkor is jelentkezett az iskolába.

Tudok még ez ellen valamit tenni?

2011. márc. 15. 09:20
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Nincs azzal semmi baj ha asztalos akar lenni :D Külföldön sok a női asztalos, a női asztalosoknak kifinomult érzékük van a szépséghez és a precizitáshoz és ha jól csinálja megfogják becsülni! Nem megaláztatás ha ilyenre akar jelentkezni, igaz,hogy lesz pár férfi aki majd szekálja mert egyedül lesz lány,de helyre kell tennie,meg majd bizonyítani kell,hogy ott a helye és nem hiába jelentkezett..Én is asztalos vagyok,engem is kinevettek,de ha én ezt akarom csinálni minek foglalkozzak más véleményével?Nincs megszabva,hogy egy nő milyen munkákat végezhet...
2013. nov. 22. 11:30
 52/52 anonim ***** válasza:

inkabb oruolj neki hogy megtanulja a ket kezevel megkeresni a penzet!!

Jobb lenne ha ferjhezmenne az elso pasihoz es eltartatna magat?

akkor nem sirnal az pedig nagyon noies dolog.

A gyeremekeink nem a mi almainkat valositjak meg nem arra szulettek.Sajat almaik vannak legy buszke ra es szeresd ez a te dolgod.

2013. nov. 22. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!