Asztalos vagy festő lesz a lányom?
20 éves,már van neki egy pénzügy intézői szakmája.Most kitalálta,hogy ő szeptembertől asztalosnak vagy festőnek akar jelentkezni.Érdekli is őt a dolog,meg itthon csinálgat is ezekkel kapcsolatos dolgokat.
De miért teszi ki magát ekkora megaláztatásnak?
Mindenki ferde szemmel nézett rá,volt aki kinevette,de ő akkor is jelentkezett az iskolába.
Tudok még ez ellen valamit tenni?
Az asztalosság, a festés-mázolás /ha erre gondolsz festő alatt/ szép kreatív munka. Sok örömet jelent. Ha még egyszer születnék, biztos asztalos lennék. Biztos szakma lesz a kezében és ha komolyan érdekli, gyönyörű munkák kerülhetnek ki a keze alól. Ma már nem kell széklábakat faragni. Legyél rá büszke és támogasd!
/egy lány/
"éh bérért gürizzen egy koszos műhelyben"
Gyere el hozzánk. Öcsém asztalos, tiszta, világos műhelyben dolgozik. Többet keres, mint a szüleim, akiknek összesen van 5 diplomája. Akkor ül le, amikor akar, maga ura, idejét úgy osztja be, ahogy akarja.
Nagyon előítéletes vagy.
Gondolom azért nem tetszik neki, mert halálra unja magát.
Az általános elképzelésselszemben a munka nem csak nyűg lehet, hanem olyan tevékenység is, ami örömet szerez.
és ha már életünk nagy részét átdolgozzuk, akkorérdemes olyan munkát választani,ami örömet szerez.
azt hiszem minden más csak másodlagos.
milyen éhbérről beszélsz? nyelvtudással fogja magát kimegy külföldre és 2 nap alatt annyit fog keresni asztalosként, hogy a hónap további részében pihengethet, de még itthon is jól meg lehet élni belőle
diplomával meg legfeljebb kitörölheti a fenekét
"miért nem jó neki az amit most csinál....egy irodában dolgozik...elég jó fizetéssel."
1. mert utálja
2. mert az édes anyja kényszerítette rá
3. mert többet és mást akar
4. mert nem tölti ki az életét
Kérdező, észrevetted már, hogy folyamatosan azt hajtogatod, TE mit akarsz és TE mit nem akarsz?
Csakhogy az senkit sem érdekel, a lényeg az, hogy a LÁNYOD mit szeretne csinálni. Ugyanis nem te fogod élni az életét, hanem ő...
uristen nem h annak örülnél h érdekli őt vmi és akar vmit csinálni, amit szeretne....
és tényleg már nincs olyan munka h női meg férfi. mindent végezhet mindenki
amugy én most felnézek a lányodra. Szntem elég szép szakma tud lenni. Kreativ meg minden benne van.
Én is egy férfinak való munkát tanulok. Joh inkább ugy mondom hogy többen vannak a férfiak. Az osztályomba 3-an vagyunk lányok. (szakács)
de a szüleim sose akartak lebeszélni róla és még segitenek is nekem benne!! támogatnak...
Én nemtudnék irodai munkát végezni alkotni akarok!
És az a gáz h te tartod égőnek a lányodat, elhiszed h nemsokáig lesz a lányod a téma? és h majd a késöbbiekben kapja majd a elismeréseket és majd többen felnéznek rá??
Mért választana egy iylen szakmát ha nem tudja mit csinál???
Tapasztalatokat szerez majd ennyi..
Amugy a nővérem is egyetemre járt. egy évig a legjobbba magyarországon, de nem élvezte! és most elment szakmát tanulni. és tudja h mi való neki. Hiába tanul szakmát látom rajta h ezzel többre fogja vinni!!!!!!!!!!! MERT NAGYON ÜGYES!
Neeee, ne neeee szaladjunk ennyire előre!
Lenne egy kérdésem kedves kérdező! Ha baráti társaságban vagy akkor melyikkel dicsekednél inkább? Válassz!!!
1. A lányod szerez egy pénzügyi diplomát beszél 3 nyelven de már 3 éve nem tud elhelyezkedni, tehát 3 éve munkanélküli...
2. A lányod asztalos, nincs diplomája, de van munkahelye és vannak olyan hónapok amikor több mint 300.000 ezret keres?
Na melyik 1 vagy 2????
Köszönöm az eddigi válaszokat,kicsit elgondolkodtat.
DE akkor sem tudom,hogy fogom elmondani rokonoknak,ismerősöknek.
És milyen már az,mikor egy lány leizzadtan,koszosan jön haza a munkából?
Nekem egy nőről mindig az volt az elképzelésem,hogy egy igényes munkahelye van,ahova minden nap ki kell öltözni,és ugyanolyan tisztán jön haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!