Mennyi időt töltenek a nagyszülők az unokáikkal? Miben segítenek?
Szerintem lényegtelen a km, az autó, a "foglalkozás".
Mindenkinek más-más. Ha nincs autó, attól még a "fiatalok" tudják hozni vinni a nagyszülőket. Nem? :)
Minek viszonyítani? :)
Külföldi férjem van, idekint élünk, így elérhető közelségben csak anyósomék vannak (akiket egyébként imádunk), ők rengeteget segítenek, nyugdíjasok, ráérnek. Itt laknak városon belül (nem velünk), úgyhogy napi kapcsolatban vagyunk. Van autójuk, de ha nem lenne, akkor is jönnének.
A szüleim Magyarországon élnek, kb. 6 hetente jönnek látogatni 1 hétre, olyankor viszont mindenben segítenek, persze főleg az unokázást bízom rájuk.
Köszönöm!
2.:Ezt minek írtad?
Kiváncsi vagyok, kb mik a reális elvárások, bár tudom, hogy ez nem "behajtható".:)
Ez a válasz 65%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
Most miért lettem lepontozva? :)Ez az igazság. Nem kíváncsiak ránk... :(
10:09: Akkor inkább bébiszitter volt :D.
Telefonon, e-mailben, stb. milyen gyakran illene érdeklődni? Megkérdezik, meggyógyult-e, ha műtötték,hogy tetszik az iskola,mikor 1.-be megy, ilyeneket?( Azt hiszem, nálunk gyakorlatilag nincsenek nagyszülők.:( .)Várok még további válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!