Kifognak halni a magyarok? Mért fogy folyamatosan a magyar emberek száma? Mért nem akarnak sokan gyereket?
Kihalni??? Alig férek fel a villamosra. Oo
Nincs munkahely, lakás, stb.... Túl sokan vagyunk.
Manapság már senkinek nem 100%-osan biztos a munkahelye,bárkivel közölhetik váratlanul,hogy köszi,elég volt belőled.
Erre minek gyereket vállalni?Hogy holnap már ne tudjak neki enni adni,mert nincs miből?
Ezzel a logikával minek egyáltalán bemenni dolgozni? Hiszen lehet, hogy holnap úgyis kirúgnak. Minek egyáltalán felkelni?
Ezzel a logikával egyedül a Dunába ugrani van értelme, mert azzal megelőzzük a tovább tartó és fájdalmasabb éhhalált.
Köszönöm a válaszokat, sok mindenkivel egyetértek.
Aki pedig azt írta, hogy üljek be töriórára, köszönöm szépen de 5-ös vagyok történelemből.
20.43-asnak:nem tudom hol élsz,vagy esetleg sokszoros milliomos vagy,de sajnos ez a "logika"a mai magyar valóság.
Sajnos sokan hozzád hasonlóan gondolkodnak,megvan a gyerek,aztán ott a gond,hogy miből etessék,mikor a szülő elveszti a munkáját.
Ezért van ma Magyarországon sok-sok éhező kisgyerek,mint a híradókban is nem egyszer mutatják.
A válaszadók nem értelmezték jól a kérdést!
Lehet, hogy sokan laknak még mindig az országban, de a kérdés úgy szólt:
Ki fognak halni a MAGYAROK?
Mert bizony itt Miskolcon látom, az óvodákban a csoportok 50(!)%-a legalább cigánygyerek és nem magyar és ez csak fokozódni fog.
Ökölbe szorul a kezem, mikor látom a tizenéves cigány lányokat hatalmas pocakkal, de már egy gyereket tolnak a rozzant, kukázott babakocsiban, én pedig lesütött szemmel kerülgetem őket nehogy belém kössenek.
És megyek tovább az utcán EGYEDÜL, 30. évesen, mert férjemmel magunkat is alig tudjuk ellátni, hiába szakad meg a szívem egy babáért, nem tudok így szülni, mert mi magyarok vagyunk és a sok segély, támogatás csak az élősködő cigánynak jár.
Hogyan is várhatnánk így pozitív változást?
Sajnálom ezt a valaha gyönyörű országot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!