Anyukám be akar menni a suliba, de ez nekem olyan ciki! Hogy beszéljem le róla?
Panaszkodtam ma itthon, mert futtatott minket a minuszokban egy szál tesicuccban a tanár. rajtam egy vékony póló + vékony nadrág meg tesicipő volt.
És msot anyám be akar menni, hogy ezt hogy képzeli a tanár stbstb. De ez szerintem tök gáz lenne, és szívatna engem..
17/L
Ezért kérdeztem hogy az egész osztálynak volt baja ezzel hogy kint volt a futás, vagy csak a kérdezőnek.
Mert ha az egész osztálynak akkor ne aggódjon hogy be megy az anyja, mert nem ciki.
De ha csak ő készült ki, akkor gáz, mert tényleg kiröhögik.
De ha csak ő készült ki, akkor meg nem a tanár hibája.
Azt a kérdezőnek kell tudni, hogy érzékeny a bőre.Na már most ha nem bírja a keze a hideget, akkor amúgy is volt nála kesztyű, nem hiszem el hogy baj lett volna ha felveszi.
Nálunk amúgy ha kint futottunk, alapvető volt hogy pulcsiba, nem egy szál pólóban.
Azt meg hogy a tesómmal mi volt, azt csak szemléltetés képen írtam le, hogy ha valóban köcsög egy tanár és be megy a szülő, az nem gáz hanem vagy örülnek neki az osztálytársak hogy valaki végre rendbe teszi, vagy még mellé is állnak.
Azt meg a kérdezőnek kell tudni, hogy mivel tudja meggyőzni az anyját.
tied éegalább szólt h bemegy... enyém bement a suliba és leüvöltötte a tanár fejét mert nem ment a fűtés rendesen a suliba és megfáztam, közbe voltunk orvosnál és kiderült h vírus nem is megfázás de ő azért bement és leüvöltötte -.-''
azóta persze utál a tanár és mindenért csesztet...kösz anyuci...
Hogy,lehetsz ennyire tyúkagyú??
Anyádnak,ilyeneket panaszolni??
EMBER!!Minket is futtat minuszban a tanár,és nem szaladok anyuci szoknyája alá!!
Most idd meg a levét Wazze!!
Máskor is ,igy,minél többet,Hajráá :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!