Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám be akar menni a...

Anyukám be akar menni a suliba, de ez nekem olyan ciki! Hogy beszéljem le róla?

Figyelt kérdés

Panaszkodtam ma itthon, mert futtatott minket a minuszokban egy szál tesicuccban a tanár. rajtam egy vékony póló + vékony nadrág meg tesicipő volt.

És msot anyám be akar menni, hogy ezt hogy képzeli a tanár stbstb. De ez szerintem tök gáz lenne, és szívatna engem..

17/L

2011. márc. 10. 15:32
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

egyrészt nem vagyok a drágád

másodrészt pedig bőrbetegségem van okostojás...

mekkora bunkó tajparaszt vagy te ember!!

2011. márc. 10. 16:10
 22/34 A kérdező kommentje:

és nem a futástól te agyoniskolázott, hanem a hidegtől.

és mivel kabát sem volt rajtam,ergo kesztyű sem. tesiórára menjek kesztyűbe szerinted? vigyem minden órára, hátha kimegyünk?

gondolkozz már te iq-light ember

2011. márc. 10. 16:11
 23/34 anonim ***** válasza:
85%

És akkor itt cseszegetitek a kérdezőt, mert az anyja ránézett és megállapította, hogy a mit képzel a tanár, hogy a gyerekét kint futtatja a hidegbe ő meg majd menjen és akkor írassa neki a gyógyszert meg a kenőcsöt az agymenése miatt.

Én délelőtt mentem dolgozni 10re és vastag jég volt a tócsákon épp csak a tetejük kezdett olvadni. Én is kikadnék, ha a gyerekemet kivinnék futni. Igen lehet kint futni, van aki télen is jár, csak nyilván nem az, akinek annyi a mozgás, hogy van heti két tesi óra. Ha hozzá vagy szokva akkor egész más kint futkorászni 5 fokban, mintha nem.

RÁADÁSUL a kérdezőnek az a baja, hoyg az anyja be akar menni és mit csináljon, hogy ne menjen be. Ti meg itt írogatjátok, hogy hülye kényes kislány, meg mit siránkozik, mintha ő küldené be az anyját, mikor pont az a baja, hogy minek akar bemenni. Ennyi rosszindulatú embert!

Mondd meg anyukádnak, hogy neked nagyon ciki lenne, ha bemenne, de értsd meg azt is, hogy a gyereke vagy és manapság egy megfázás is 5000+ba kerül, egyik az, hogy ki akarja, hogy beteg legyél, másik meg az, hogy azt fizetni is kell, kapjon már a fejéhez a tanár.

2011. márc. 10. 16:40
 24/34 anonim ***** válasza:
82%

Hogy lenne már nyafogós, te idióta? Fuss kint te egy szál pólóban, nagyeszű.

Mi tanárunk dettó ilyen, egy állat. Többször fáztam már meg amiatt, hogy kimentünk futni hidegben. Február közepén kivitt, mikor már kemény 5 fok volt, utána egy hétig feküdtem lázasan. Én anyukám írt a tanárnak, hogy most már állítson magán, nem fognak miatta a gyerekek tüdőgyulladást kapni. Vette az adást, azóta már normálisabb talán..lehet, hogy vár március végéig. Mindenképp hagyd, hogy anyukád írjon neki vagy beszéljen vele, ezeket csak így lehet leállítani.

17L

2011. márc. 10. 16:41
 25/34 anonim ***** válasza:
78%

Ez az oldal tele van ilyen bunkókkal,akiknek semmi fogalmuk nincs a dolgokról???

Már nem azért,de a kérdező nem azt kérdezte,hogy futhatnak-e kint,vagy nem,hanem azt,hogy hogyan beszélje le arról az anyját,hogy ne menjen be az iskolába.

Attól,amiért ti kint futtok és bírjátok,másoknak lehet,hogy nem megy a futás.

Egyébként nem értem,hogy miért kell beszólni folyton?

Senkit nem érdekel,hogy kinek kiét vitték el a mentők,ki hogy bírja a futást...

Bocsi az offért,de ekkora parasztokat...

2011. márc. 10. 16:47
 26/34 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy meg az teljesen más, a sportolók naponta futnak, hozzá vannak szokva. Nálatok meg heti 2 max 3 tesióra. Ilyen hidegben tényleg nem kéne még futni. Ráértek Áprilistól is....Meg is mutathatod neki a kezedet....
2011. márc. 10. 16:52
 27/34 anonim ***** válasza:
93%

Én se vagyok egy nagy sportoló,de a kérdezőnek van szája és mikor megtudta,hogy ki fognak menni és ilyen érzékeny a keze a hidegre,akkor szólhatott volna a tanárnak,hogy neki szüksége van a kesztyűre!Ennyi és nem több.

Amúgy kedves kérdező mond meg anyudnak,hogy ne menjen be mert félsz,hogy emiatt szívatni fog téged a tanárod!

2011. márc. 10. 17:24
 28/34 anonim ***** válasza:
64%

"Amúgy meg tedd össze a kezecskéidet (ha meggyógyultak) hogy csak kimentetek futni (ha futsz nem fázol).

A tesómat a mentő vitte el, mert annyira megfuttatta a tesitanár hogy össze esett."

Mekkora prosztó parasztok vannak ezen az odalon... Már bocs, de ki nem szarja le a tesódat? Ennyi erővel mondhatnánk, hogy az ő baja, hogy az ő szíve nem bírja a terhelést! -.- Egyébként meg pont ezaz, hogy futás közben nem feltétlen fázik az ember, viszont utána ha leizzadt, akkora tüdőgyulladást kap mint a ház. Ismerek olyat aki rendszeresen fut, télen is jár, és érdekes módon a hidegben nem egy szál pólóban fut, sál van a nyakában és fel van öltözve rendesen.

Kérdező, szerintem ne beszéld le anyukádat, nem árt annak a tanárnak, ha helyreteszi valaki!

2011. márc. 10. 17:43
 29/34 audryenne ***** válasza:
Mondd meg anyukádnak, hogy 17 évesen el tudod intézni a dolgaidat. Viszont akkor mások ne csak otthon mondd, hanem nyisd ki a szád és oldd meg, elég idős vagy már hozzá.
2011. márc. 10. 20:49
 30/34 anonim ***** válasza:
Én is bemennék. Nem az a tanár ül a gyerek ágya mellett ha tüdő gyulladást kap nem ő idegeskedig nem neki kell a drágábbnál drágább gyógyszereket megvennie. Biztos nem hagynám hogy bárki veszélynek tegye ki a gyerekem egézségét még egy tesi tanár sem. Mi is pulcsiban és melegítő alsóban tesiztünk sőt ha nagyon hideg volt akkor ki se mentünk a fűtött teremből.
2011. márc. 11. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!