Miért van anyukám ennyire a tampon ellen? Hogyan beszéljem meg vele?
Ne rejtegesd. Annak nincs értelme. Lássa csak, hogy téged nem érdekelnek az ő elvei vagy félelmei.
Innentől kezdve vedd meg magadnak.
Még ha nem is vagytok jó viszonyban, meg kéne beszélni. Egészségügyis, szóval biztos látott nem egy cifra esetet. Talán ha megbeszélnétek, hogy miért van ellene, neked miért jobb...
Amúgy meg felnőtt ember vagy, legrosszabb esetben felemeled a valagad és elmész a boltba. :D Jobbat nem tudok. :D
Nem ostoba, csak maradi, vagy nem is tudom mi a legjobb szó rá. Meg nem is az, hogy nem vagyunk jó viszonyban, hanem felszínes témákon kívül nem tudunk egymással beszélgetni, részben a prűdsége miatt is. Csak ugye mégis ápolónő, szóval nem értem hogy ilyen témákban miért kell ennyire passzívnak lennie... Gyakorlatilag semmi ilyesmiről nem lehet vele beszélni, mondjuk én már fel se hozom inkább...
Amúgy nem arról van szó, hogy lusta vagyok elcammogni a boltba, csak mint említettem, most kicsit bonyolult a szitu, szóval nem tudok csak úgy emenni ide-oda, de ezt most ne fejtegessük :)
Első válaszoló tanácsát szerintem megfogadom, bár ezek után én már azt is el tudom képzelni, hogy azon kiakadna, ha egyáltalán meglátná, de hadd döntsem már el én, hogy mit mit csinálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!