Anyukám a hüvelygombámra akart venni nekem tablettát és nem adták ki. Azt mondták hogy ehhez papír kell. Elfogunk menni dokihoz de én nem engedem hogy ott megnézzen esetleg ha beszélünk vele vizsgálat nélkül ír fel nekem valamit?
Csak krémet adtak ki tablettát nem . Anyukám nem csap be.
De én engem nem néz meg ott doki az olyan biztos....főlegha férfi..felejtsék el. SOHAAAAAAAAAAAA.!!!!!!!!
És honnan tudod, hogy hüvelygombád van?
Kenhetsz oda bármit, ha más bajod van, ami egyébként 50%, mert vagy gomba, vagy baktérium. A Cantesten nem jó baktériumra.
Vizsgálat nélkül ez senki nem tudja eldönteni, sem orvos, sem olyan, aki nem orvos, mint pl. a válaszadók vagy anyukád.
Látszik, hogy gyerek vagy.
Ne is menj orvoshoz. Szépen a fertőzés elterjed és eljutsz majd odáig, hogy vagy műteni kell, vagy szétrohad a belsőd.
Na, akkortól nem fog orvos OTT hozzád nyúlni, mert nem lesz miért.
Orvosként fog csak rádnézni, és gyorsan túl leszel a vizsgálaton, nem kell ettől ennyire parázni. Viszont ha összeszedtél valami fertőzést (strandon, bárhol össze lehet), akár olyan szövődmények is kialakulhatnak, amiktől mondjuk nem lehet majd gyereked, nem lesz mensid, stb.
Valószínűleg semmi komoly, de inkább menj el, túléled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!