Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám be akar menni a...

Anyukám be akar menni a suliba, de ez nekem olyan ciki! Hogy beszéljem le róla?

Figyelt kérdés

Panaszkodtam ma itthon, mert futtatott minket a minuszokban egy szál tesicuccban a tanár. rajtam egy vékony póló + vékony nadrág meg tesicipő volt.

És msot anyám be akar menni, hogy ezt hogy képzeli a tanár stbstb. De ez szerintem tök gáz lenne, és szívatna engem..

17/L

2011. márc. 10. 15:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
58%
az van, kiló tüdőgyulladásod lehet tőle!
2011. márc. 10. 15:43
 12/34 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem anyukádnak igaza van. Gondolom, te sem akarsz fölfázni vagy tüdőgyulladást kapni, és nyilván anyukád sem akarja, hogy bajod legyen. Tudom, tizenévesen minden "ciki", amit az ember szülei csinálnak, de ha nem őrült jelenetet rendez, csak mondjuk értelmesen elbeszélget a tanárral, azzal aligha hoz kényelmetlen helyzetbe. A te érdeked is, hogy legközelebb ilyen ne forduljon elő, és ha senki nem szól, aligha lesz változás.
2011. márc. 10. 15:44
 13/34 anonim ***** válasza:
24%

Ja, de attól is lehet tüdőgyulladása, ha p.icsa kabátot vesz fel.

Egyéni szoc. probléma, hogy kiszáradt a kezed. Van testápoló és be lehet kenni.

Igenis lehet már futni kinnt, mi már hétfő óta kivisz a tesitanár. Aki fázott első alkalommal, megtanulta és pulcsit hozott a következőre órára.

2011. márc. 10. 15:46
 14/34 anonim ***** válasza:
53%

15.38-nak van igaza.

Lehet, hogy tanár, de nem tehet meg bármit. Amikor még suliba jártam, nekünk is ilyen tanárunk volt. Én azt mondtam, hogy nem megyek ki futni, páran mellém álltak, és már mindjárt veszített a "tekintélyéből".

Mondjuk engem nem érdekelt, ha beírt igazolatlant, vagy 1-est. Ha téged érdekel, akkor kénytelen leszel futni.

2011. márc. 10. 15:46
 15/34 A kérdező kommentje:

Nem hordok pulcsit, vastagabb pólót veszek fel.

amúgy nem pics@kabátot hordok pont ezért nem tudtam kabátba tesizni. bokáig érő szövetkabátom van.

a kezemet rendbehozni min 2 hét lesz, mert különleges bőrgyógyász által írt krém kell neki amiből épp ninc sitthon.

2011. márc. 10. 15:47
 16/34 anonim ***** válasza:
24%
Tipikus nyafogós kiscsaj......
2011. márc. 10. 15:49
 17/34 A kérdező kommentje:

pff nem vagyok nyafogós.

csak elég undorítóan néz ki a kezem, hogy kb fél centi mély vérző repedések vannak rajta...

2011. márc. 10. 15:50
 18/34 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk is volt egy ilyen tesitanár, 9.10 be.Volt olyan, hogy mindig mondta szól, ha kimegyünk a következő órán és akkor vigyünk melegítőt. De ha benn vagyunk, akkor meg rövid gatya kell meg póló. Sokszor megcsinálta, hogy leizzadtunk benn, aztán kivitt minket, meg röhögött a fél suli az ablakból, hogy mi kinn futunk a hidegbe.Akkor meg, hogy hozzunk melegítőt is, meg rövid gatyát is, külön cipő ha kinn futunk, külön meg bentre. Jó hogy nem az egész ruhatár:D Mondtuk is, nem cipelünk még külön egy cipőt...Mondjuk legalább szólhatott volna, hogy hozzatok pulcsit ha kivisz.

Mikor jobb idő volt már(de nem meleg) én is vittem melegítőt, de ilyenkor még nem...

Amúgy igazad van, lehet anyud jót akar, de szerintem se menjen be...

2011. márc. 10. 15:57
 19/34 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk is volt ilyen tanár. Egyáltalán nem vagyok nyafogós, szó nélkül elviselem, ha minuszokban futtat kint, vagy hasonlók. Egyik ilyen alkalommal sikerült egy jó kis tüdőgyulladást szerezni, 2 hónapig feküdtem lázasan otthon.

Kérdező: állj ki magadért, mert NEM normális dolog ilyen hidegben kint futkorászni!

2011. márc. 10. 16:08
 20/34 anonim ***** válasza:
30%

Drágám, jövőhéten vegyél kesztyűt!!!!

Az összes osztálytársadnak szétment a kezecskéje??Vagy csak neked ilyen érzékenyek?...Bár ilyenről még nem is hallottam hogy a futástól véresre repedezik a kéz!

Na mind1!

Csak azért kérdezem,mert ha mindenki így kikészült akkor tán jogos a felháborodás, de ha nem, arról a tanár nem tehet hogy ilyen érzékeny vagy.

Amúgy meg tedd össze a kezecskéidet (ha meggyógyultak) hogy csak kimentetek futni (ha futsz nem fázol).

A tesómat a mentő vitte el, mert annyira megfuttatta a tesitanár hogy össze esett..na de ott az egész osztály kikészült, és ráadásul a bátyámnak a szíve miatt orvosi igazolása volt hogy nem terhelhető.Na akkor ott jogos volt a felháborodás, és nem hogy ciki volt hogy bement anyám, de az egész osztály a szüleikkel együtt felsorakozott az igazgató előtt.

2011. márc. 10. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!