Elfelejti a névnapot, születésnapot?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok egy olyan családapáról, aki a kisfia születés- és névnapját folyamatosan elfelejti? És még néhány nap múlva sem jut eszébe, csak akkor, ha valaki figyelmezteti, hogy nem köszöntötte fel.2011. márc. 9. 16:00
11/12 anonim válasza:
Nem provokacionak szanom, csak valaszolok a kerdezonek> en nem gondolok rola semmit. En mar regen tul vagyok azon, hogy a belenk nevelt hagyomanyokat (karacsony, nevnap, szulinap) megunnepeljem. Senkitol nem varom el hogy felkoszontson. A parommal egyaltalan nem koszontjuk egymast a "kotelezo" unnepeken. Viszont unnepeken kivul akarmikor, amikor csak eszunkbe jut.
Persze a szuleim koszontenek engem, en is oket, mert tiszteletben tartom a szokasaikat/neveltetesuket, ok pedig elfogadnak ilyennek. (szulinapkor mindig felhivnak, en ilyenkor vissza koszontom oket, mert nekik koszonhetem az eletet). A barataim/noim sem varjak mar el, hogy ajandekozzak/koszontsek. Tudjak nagyon jol hogy ennek ellenere is nagyon szeretem oket.
12/12 anonim válasza:
Az én apukám is ilyen. Novemberben volt a születésnapom meg a névnapom, a mai napig nem szólt, hogy "Bocs, elfelejtettem.". Még egy sms-t se küldött... a nőnapot is lazán elfelejtette. Régebben csak pár nappal előbb vagy később köszöntött fel, most sehogy. De már nem érdekel, nem húzom fel magam rajta, mert attól nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!