Mit tegyek? Édesapám 71 éves és feledékeny. A barátja elcsalja a nyugdíját és szinte semmi se marad neki, de elfelejti.
Vedd el te apádtól és oszd be neki,vásárolj be neki, kérdezd meg mire van szüksége stb.
Ha van ismeretséged veresd el a barátját.
Írass alá édesapáddal egy postai meghatalmazást, miszerint te veheted át a nyugdíját, és akkor te adsz neki amennyi kell. Mi is így csináljuk a 82 éves apósommal. Ami megmarad, azt berakjuk a számlájára (neki megas a nyugdíja hálistennek).
Vagy intézzétek el, hogy utalva kapja, és használjon kártyát, igy nehezebb lesz tőle kp-t kicsalni.
most mi bajotok van az elveretéssel?
én is tapasztalatból mondom, h hatásos megoldás:D
Köszönöm a sok hasznos tanácsot.
Én is azt érzem h elveretném a barátját,mert olyan szemtelenűl jár utána és csalja el vásárolgatni.
Számlára jön a pénze és bankkártyával vásárolgat.Havi 160 ezer a nyugdíja és magának semmit sem vesz a kenyeren és felvágottan kívűl.Plussz a napi kávéja.Se rezsi se semmi.
Én sose vettem el a pénzét és nem tudom hogy mondjam neki nehogy megharagudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!