Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Sírógörcsöt...

Mit tegyek? Sírógörcsöt kapok, amit ma megtudtam apámról, nagyon fontos!

Figyelt kérdés

Ma apám gépénél voltam,és megnéztem az előzményeit,mert egy képet kerestem magamról,és láttam hogy meleg srácokkal beszélget,és olyanokat ír nekik,hogy : "Nem vagyok független,van családom,de szívesen térdelnék neked,és aládfeküdnék,stb.." Én hányingert kaptam,sírógörcsöt kaptam hogy a saját apám ilyen,mit tegyek?

16L

2011. márc. 9. 13:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
84%
Rendben, nem kérte a hajlamait, meg nem tehet róla, de ha ezt nőkkel csinálná, mindenki rávágná, hogy milyen undorító férfi, mert megcsalja a feleségét. Lényegében ez is megcsalás, az apa olyanokkal cseverészget, akikkel szívesen beszélgetne, találkozgatna, lefeküdne. Képzeljétek magatokat az anya helyébe, éli a kis életét, házasság, család, gyerek, közben a férje meg férfiakról álmodozgat. Szerintem megérdemelné, hogy találjon magának egy olyan férfit, aki tiszteli annyira, hogy a háta mögött ne akarjon betérdelni se mások mögé, se mások elé..
2011. márc. 9. 14:42
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem ezeket az indulatokat.

Mintha itt mindenki többet tudna nálam. Legalábbis ezt hinné.

Hol volt szó a megcsalásról? Arról volt szó, hogy MSN-en írt valaki valamit. Melyik válaszoló tudja, hogy mi történt valójában, és honnan tudja ezt?

Hasonlóképpen ki és honnan veszi, hogy a feleség nem tud semmit? Miért kell rögtön azt feltételezni, hogy az illető hülye és vak, a férfi pedig aljas és mocsok? Ki mondta ezt, hol mondta ezt, mi a bizonyíték erre?

Nekem úgy tűnik, itt egy csomó alaptalan feltételezés forog, indulatokkal fűszerezve.

Valamint a "a ne ítélkezz!" mintha itt az egyik válaszban összemosódna azzal, hogy "ne legyen véleményed, kussolj!". Nekem ez a kettő nem ugyanaz. Ha A nem azt olvassa, amit B leírt, akkor a hiba A készülékében van. Ezt nem lehet B nyakába varrni.

2011. márc. 9. 14:55
 23/27 anonim válasza:
Szerintem beszélgess el az apukáddal. Lehet csak kiváncsiságból írt ilyeneket, vagyis ilyen emberekkel..., az hogy írt, nem azt jelenti, hogy meg is tette...nem mondom, hogy felejcsd el, mert azt nem lehet, mert szerintem te is magyarázatra vágysz...
2011. márc. 9. 15:47
 24/27 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz és kényes helyzet!

Két dolgot tehetsz, a harmadik opciót nem tanácsolnám.

Szóval az egyik, amit tehetsz, hogy próbálsz nem tudomást venni a látottakról. Túl lépni rajta. Élni a saját életedet.

A második lehetőség, hogy megpróbálsz beszélni erről apukáddal, tisztázni. És ha úgy is van, ahogyan azt sejteni lehet, ne támadd le. Próbálj megértő lenni, hiszen a hajlamairól tényleg nem tehet. Viszont ha megcsalta édesanyádat, az ugyanolyan csalásnak minősül, mintha nője lenne.

Amit nem ajánlok, hogy édesanyádhoz menj ezzel (első körben semmiképp). Tudom, hogy ez durva, de most még lehet szerencsésebb őt nem beavatni.

Bár tudnék segíteni, de ezt neked kell érezned, hogy mit kell tenned.

A következő kérdésre, amit felteszek, csak akkor válaszolj /magadban magadnak/, ha túl tetted magad az első sokkon. És úgy érzed, hogy tisztábban tudsz gondolkozni: Képes vagy-e édesapádat a hibáival együtt is szeretni? Mi az, amit legbelül érzel a probléma megoldásával kapcsolatban? Te melyiket tartod a jelen helyzetben helyesnek?

Erőt és bölcsességet kívánok ebben a nehéz helyzetben! És tudd, hogy bármi is lesz, az élet megy tovább. Mindent túl lehet élni, és mindenki képes túlélni a legnagyobb megrázkódtatásokat is!

2011. márc. 9. 15:49
 25/27 A kérdező kommentje:
Persze,ugyanúgy szeretem mint eddig,ez nem változtat semmin,csak nagyon nehéz őt ilyen hülye helyzetbe képzelni. =/ De szoktam rajta látni hogy "szenved",hogy bántja valami,nem hiszem hogy ez a dolog,anyuval is rossz a kapcsolatuk,nemis alszanak együtt,mert apu állíólag horkol,és ez zavarja,így külön szobám sincs,ami most nem lényeg,de semmi magánéletük nincs,és gondolom kialakult benne valami. :S Elfogadni elfogadom,szeretni is szeretem,csak fura,és nagyon nehéz. :( Vagy ha lesz barátom,és áthívom,na akkor mi lesz,de gondolom nem fog bepróbálkozni,hát nem hülye.
2011. márc. 9. 16:00
 26/27 anonim ***** válasza:
ha otthon egyébként rendes, igyekszik megadni mindent nektek és szeret is titeket, akkor inkább a pozitívumokkal foglalkozz. Elhiszem h most nagyot csalódtál, de ha apukád egyébként normális,akkor ne rontsd meg a viszonyotokat. Ha nem tudod magadban feldolgozni ezt, mindenképpen beszéld meg valakivel. De ne feledkezz meg a bizalomról, empátiáról, toleranciáról, diszkrécióról.
2011. márc. 9. 18:34
 27/27 anonim ***** válasza:

Hányszor mondtam már életem folyamán, hogy:

A TUDATLANSÁG ÁLDÁS!

...és bizony milyen igaz.

Részvét. Én nem tulajdonítanék neki túl nagy jelentőséget mondjuk. Ez van. Nem mindennapi dolog, de hát megesik az ilyen.

2011. márc. 11. 02:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!