Mit tegyek? Sírógörcsöt kapok, amit ma megtudtam apámról, nagyon fontos!
Ma apám gépénél voltam,és megnéztem az előzményeit,mert egy képet kerestem magamról,és láttam hogy meleg srácokkal beszélget,és olyanokat ír nekik,hogy : "Nem vagyok független,van családom,de szívesen térdelnék neked,és aládfeküdnék,stb.." Én hányingert kaptam,sírógörcsöt kaptam hogy a saját apám ilyen,mit tegyek?
16L
A férjem poénból is írogatott ilyeneknek, és utána jókat röhögtek rajta a haverjával.
Nem kell mindennek nagy feneket keríteni, lehet hogy itt is erről van csak szó.
Magánügy? Egy családban van a családtagoknak titka,magánügye amit nem köt a másik orrára? Max. a karácsonyi ajándék az az. De a családnak pont az a lényege hogy ott önmagad lehetsz. Sajnos vannak páran akiknek rejtett hajlamaik vannak és megpróbálják elnyomni, vagy kitörni belőle és értelmes életet élni és megnőülnek. Vannak ilyenek higgyétek el. A kérdés itt az hogy az apuka mióta folytatja ezt a rejtett életet és ha tényleg elmegy ilyen alakokkal és összeszed valamit amit átad anyukának akkor se lesz hozzá köze senkinek? Az is magánügy és anyukának nem szabad tudnia róla? Hát ez undorító.
Egyet tudnék javasolni neked: Beszéld meg az apukád szüleivel ha még élnek ők felnőttek és a saját gyerekükről van szó talán ők el tudnak vele beszélgetni.
Előszőr talán sokkot kapnak de ők mégiscsak felnőttek.
1, Hibát követtél el. Ha képet keresel magadról, annak ugye nem része, hogy mások MSN beszélgetéseibe beleolvasol?
2, Nézheted a dolgot sokféleképpen, én úgy mondanám, hogy ennek a hibádnak most komoly következménye lett. Az, hogy ebben a helyzetben találtad magad. Remélhetőleg ebből fogsz valamit tanulni.
3, Akinek ilyen hajlamai vannak nem bűnös, hanem ilyen hajlamai vannak. Remélem, érted a különbséget. Például bűnös nem az, akiben gyilkos indulatok ébrednek, hanem aki megöl másokat. Akinek vágyai vannak, és azokkal nem árt másoknak, nem bűnös.
4, Ha apád bűnös is lenne valamiben, akkor sem a gyereke dolga, hogy ítéletet mondjon felette. Az a gyerek, aki ítélkezni próbál a szülei felett, nem tiszteli őket. Ennek ugyanúgy megvan a következménye. Tehát meg lehet ezt is tenni, csak vállalni kell a következményeket.
Mit tegyél? Ez viszont pofon egyszerű: Semmit. Ezentúl együtt kell élned ezzel. De konkrétan tenned nem kell semmit.
Hát figy lehet ezt nehéz elfogadni de neked tényleg semmi közöd ahhoz h apukád kivel fekszik össze :S Am meg abba gondolj bele h valszeg 1 dolog miatt van együtt anyukáddal meg csinálja évek óta ezt a családosdit: miattad, a gyerekek miatt. Szal ez csak egy oan mellékvágány neki de ti vagytok neki az első! És pont h miattatok titkolódzik mert titeket nem akar elveszteni.
16/F
Mi az hogy semmit ne tegyen? Mit gondolsz, szerinted milyen lesz az élete ezután, szerinted évtizedekig tud majd színészkedni és jópofizni egy ilyen alakkal akinek ilyen hajlamai vannak és hülyére veszi a saját családját?
Az igaz hogy ezt a hajlamot nem kérte, nem tehet róla de egy kis gerinc legyen már benne és vállalja magát. Talán pont a családja lesz az egyetlen aki segítene neki ha kellően őszinte. Másrészről igenis bírálhatja egy gyerek a szülőjét csak a megfelelő stílusban és hangnemben. Egy gyereknek nem kuss a neve és azért mert valaki 20-30 évvel idősebb még nem jelenti azt hogy feltétlenül neki van igaza. A gyerekbe a legtöbb szülő beleneveli hogy rend, fegyelem, pedantéria de amikor róluk van szó akkor már más a helyzet. A gyerekeknek nagyon érzékeny antennáik vannak és néha nagyon is tisztán látják a hibákat, amiktől viszont élettapasztalat híján összezavarodnak és nem tudják mit tegyenek, hogyan oldják meg. És mindettől még igenis tisztelhetik a szüleiket a bírálat nem egyenlő a tiszteletlenséggel. Attól hogy kimondja az igazat attól még a szülei lesznek, akiket szeret, akik fontosak neki és nyílván a segítségükre lesz öregkorukra ha normálisan nevelték. Én nagyon szeretem az anyukámat de neki is rengeteg rossz tulajdonsága van/volt (és nekem is) de én elbeszélgettem vele és rávilágítottam a dolgokra. És miután intelligens nő, elismerte hogy igazam van és azóta nagyon sok mindenen változtattunk mind a ketten. Kell hogy az embernek önkritikája legyen és meghallgasson másokat még ha nem is tetszik, amit mondanak mert az ember ebből tanulhat. Én például kifejezetten elvárom a környezetemtől hogy legyenek véresen őszinték-kortól függetlenűl- akkor is ha bántónak tűnnek mert inkább a szűk környezetem nyissa ki a szememet, azok akik így is elfogadnak, minthogy idegenek vágják pofátlanul de igazságosan a képembe a hibáimat.
Az most már mindegy hogy van köze, nincs köze hozzá a lényeg hogy megtudta és ezen már nem fog egykönnyen túllépni. Ezt nem lehet úgy lenyelni.
Én és a barátnőim régebben elég sokszor felmentünk a társkereső oldalakra /melegekére is/és jókat vihogtunk néhány agyament szövegen.De sose írtunk nekik.
Az meg hogy a családja védelmében nem mondja el meg ez egy kis mellékvágány neki ez az egész, ehhez csak annyit fűznék hogy elég éretlen vagy még.
Ezt a saját védelmében titkolja.A társadalom még mindig alapvetően a férfi-nő kapcsolatot preferálja és sokan még mindig nem merik vállalni magukat mert sok kellemetlenséggel és bántással jár. Mint itt valaki írta sajna tényleg vannak olyanok akik nem merik nyiltan vállalni magukat és inkább kötnek egy házasságot abban a hitben és reményben hogy ez segít rajtuk de aztán mégse.
Egy házasságba -ami igenis komoly dolog- nem férnek bele a mellékvágányok tetszik vagy sem.
Akinek mellékvágányokra van szüksége az ne házasodjon és ne hülyítsen olyanokat akik tényleg őszintén vágnak bele és komolyan gondolják.
Mellesleg egyet biztosra vehetsz és ezt ne felejtsd el: ha apukád eddig rendes volt veled akkor biztos szeret és fontos vagy neki és a maga módján az anyukádat is szeretheti de szerinetem az igaz szeretet kéz a kézben jár az őszinteséggel.
És nem utólsósorban: lehet hogy tényleg csak ezzel szórakozik és csak hülyíti unalmában ezeket az alakokat és az egész mégsem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!