Elegem van, elmenjek messzire?
apám 2 éve munkanélküli(néha voltak alkalmi munkái).erősen alkoholizál.nem bírom nézni.nagyon le van élve...mint egy csöves,nem érdekli semmi.tényleg semmi.nem is csinál itthon semmit.
suli mellett dolgozok,így legalább nem kell pénzt kérnem,ha kell valami.bulizni már több mint egy éve nem voltam.
beleuntam az egészbe.hiába beszéltem vele,együtt bőgtünk,másnap reggel megint kocsma volt az első.
velünk él a nagymama(nagyon beteg),az ő nyugdíja megy a rezsire.főtt ételt is akkor eszek,ha a barátoméknál vagyok néha.
elegem van mindenből.
érettségi előtt állok.
azt tervezem,ha leérettségiztem elhúzok a fenébe,vissza se jövök többet...
de mégis meggondolom magam,mikor eszembe jut,hogyha otthagyom mi lesz vele/velük.nem akarok a "hálátlan" kölyök lenni.
L19
Sok erőt, és kitartást kívánok Neked!
Remélem okosan döntesz.:)
Gondolj arra, hogy felnőtt ember!!! Ő akarta ezt...
Nehogy miatta te is szenvedj!
Nálunk is ilyesmi a helyzet...de én amikor megsajnálom apumat akkor ezekre gondolok, no meg arra, hogy én vagyok a gyerek és ő meg az apám. Ha már megcsinált, neki kéne eltartania és gondoskodni rólam.
Nálunk dettó ugyan ez a helyzet, csak én anyut sajnálom itthagyni ezzel az idióta barommal -.-" Én nem mehetek el...
De neked sok sikert kívánok. Ha nincs semmi ami visszatart menj minél messzebbre. 20/L
Milyen nyelvű országba mennél?
Sajnos szerintem is több esélyed van külföldön a boldogulásra, bár ez attól függ, milyen embereket ismersz meg kint, találsz-e barátokat, szerelmet?
Ha ezek nem fognak itthonról hiányozni, akkor menj, és esetleg -ha nagyid megbízható anyagilag- küldenék nekik haza pénzt rendszeresen. Hidd el, el nyugati fizetésből még akkor is futja majd erre, ha fagyit árulsz. Előbb-utóbb esetleg tovább is tanulhatsz külföldön, ha szeretnél.
Ha úgy döntesz, kimész, nagyon nézz utána a külföldi munkavállalásnak, tudd mik az elfogadható, számodra is előnyös feltételek.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!