Ugye nem vagyok ezzel egyedül? Már lassan feladom.
Nem bántani akarlak, de amikor ilyeneket olvasok, akkor mindig azt kérdezem,hogy miért mentél hozzá és hogy főleg, minek vállaltatok gyereket. Mi most tervezzük a babát, de 5 év együttélés után, már nagyjából tudom,hogy mihez hogy fog a férjem viszonyulni. Tudom, hogy ezt meg azt ugyanúgy nem fogja megcsinálni, ahogy eddig sem, de azt is tudom, hogy a többit meg igen. Annyira már ismerem,hogy ugyanúgy fog foglalkozni a gyerekkel, ha otthon. Ezeket átgondolva határoztam el, hogy oké vállaljunk gyereket!
Ha nem tudjátok megbeszélni, sok jóra nem számíthatsz. Max. még egy-két évre!
Én a helyedben, kicsit megijesztve feldobnám neki a válást. Ha nem változtat, akkor fel is út le is út!
A férjed kidolgozza a lelkét azért, hogy nektek legyen mit ennetek, és még elvárnád hogy otthon a te feladataidat is ő végezze el mert félre lett nevelve a kicsi és egyedül nem bírsz vele? Ne haragudj de szerintem te nagyon felfújod a dolgot...
25/N
nem várom el,hogy ő csináljon mindent.de szerintem az azért elvárható lenne,hogy miután megcsináltam mindenkinek a vacsorát,megfürdettem a kicsit,akkor ő altassa el,míg én elmosogatok és ne várja el,hogy miután 9 körül már alig állok a lábamon,még csináljam a házimunkát,míg ő tesped a tv előtt.
sajnos a kicsi meg így alakult,mert egy 35 nm-es garzonban laktunk,egyszerűen nem tudtam a kicsit úgy elhelyezni,hogy egyedül legyen egy kicsit.aztán lehet,hogy én csinálok mindent rosszul és tényleg felfújom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!