Anyám miért hisztizik azért, hogy a 90 ezres fizetésemből csak 10 ezret szeretnék hazaadni?
A szüleim elváltak, anyám 15 évig kapott utánam tartásdíjat, nem is keveset. Nemrég kezdtem el dolgozni és sajnos csak 90 ezer a nettó fizetésem. Mivel én fizetek magamnak mindent - kaja, ruhák, tisztálkodási szerek, bérlet stb. -, így azt gondolom nem járna neki ennél több. Ő viszont kevesli. Ilyenkor mi a teendő?
Mivel még nincs tartalékom, nem tudok elköltözni és egyedül fenntartani egy albérletet, akkor sem, ha a legolcsóbbat választom.
Ja és kb. 14 éves korom óta az apukámtól kapott zsebpénzből vettem meg magamnak a szükséges dolgokat.
De miért segítsem? Ő akkor sem támogatott engem anyagilag, amikor gyerek voltam.
Amúgy nem keres olyan nagyon-nagyon keveset. 140 ezret.

Mi az, hogy nem támogatott anyagilag, amíg gyerek voltál? Nem adott enni? Nem fűtött? Nem fürödhettél? Esküszöm, külön kellene költöznöd, csak hogy lásd, mennyibe kerül az a "semmi", amit otthon kaptál és még most is kapsz.
Olyan vagy, mint egy elkapatott tizenéves. Fel kellene nőni.

minimum,a rezsi rád eső részét fizesd ki. És akkor még jól jártál,mert albérleti díjat nem kell fizetned.
Én 70et keresek,ebből leadok itthon 40 ezer ft-ot,plussz a cafatéria. A tisztálkodó szereket,meg bérletet magamnak kell megvennem. Amit leadok az csak a rezsi,meg a kajám.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!