Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám miért hisztizik azért,...

Anyám miért hisztizik azért, hogy a 90 ezres fizetésemből csak 10 ezret szeretnék hazaadni?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak, anyám 15 évig kapott utánam tartásdíjat, nem is keveset. Nemrég kezdtem el dolgozni és sajnos csak 90 ezer a nettó fizetésem. Mivel én fizetek magamnak mindent - kaja, ruhák, tisztálkodási szerek, bérlet stb. -, így azt gondolom nem járna neki ennél több. Ő viszont kevesli. Ilyenkor mi a teendő?

Mivel még nincs tartalékom, nem tudok elköltözni és egyedül fenntartani egy albérletet, akkor sem, ha a legolcsóbbat választom.

Ja és kb. 14 éves korom óta az apukámtól kapott zsebpénzből vettem meg magamnak a szükséges dolgokat.

2011. márc. 8. 20:48
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

De miért segítsem? Ő akkor sem támogatott engem anyagilag, amikor gyerek voltam.

Amúgy nem keres olyan nagyon-nagyon keveset. 140 ezret.

2011. márc. 8. 21:04
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
Én a havi 85ezer nettóból 30at adok,de veszek mellé ennivalót,bérletet,ruhát és egyebeket magamnak fizetem.Egyébként eddig ő tartott el,ennyit neked is illene viszonozni.
2011. márc. 8. 21:07
 13/29 anonim ***** válasza:
95%

Mi az, hogy nem támogatott anyagilag, amíg gyerek voltál? Nem adott enni? Nem fűtött? Nem fürödhettél? Esküszöm, külön kellene költöznöd, csak hogy lásd, mennyibe kerül az a "semmi", amit otthon kaptál és még most is kapsz.

Olyan vagy, mint egy elkapatott tizenéves. Fel kellene nőni.

2011. márc. 8. 22:37
 14/29 A kérdező kommentje:
De igen fürödtem, kaptam enni és fűtöttünk, de! a rezsit apám pénzéből fizette, a tartásdíjból. Ha szükségem volt ruhára, cipőre vagy tankönyvekre, azokat sem ő fizette, hanem én fizettem az apámtól kapott zsebpénzből. Anyám egész életében el volt tartva, 40 éves korában ment életében először munkába és a munkahelyeit is pár havonta váltogatta, mert nem tetszettek neki.
2011. márc. 8. 22:53
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

minimum,a rezsi rád eső részét fizesd ki. És akkor még jól jártál,mert albérleti díjat nem kell fizetned.

Én 70et keresek,ebből leadok itthon 40 ezer ft-ot,plussz a cafatéria. A tisztálkodó szereket,meg bérletet magamnak kell megvennem. Amit leadok az csak a rezsi,meg a kajám.

2011. márc. 8. 23:20
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek, de aki nem volt ilyen helyzetben mint amit leírtál az úgysem érti miről beszélsz. Én 18 évesen elköltöztem és nagyon nagyon jól tettem. Igaz anyagilag "rosszabbul" jártam, de a lelkem megnyugodott és a magam ura lehettem.
2011. márc. 8. 23:30
 17/29 anonim ***** válasza:
Költöz mert ezzek szerint anyudnak élete végéig eltartóra lesz szüksége bár azt előre megmondom hogy az önálló élet a teljes fizudat felemészti sőt nem is lesz elég.
2011. márc. 8. 23:32
 18/29 anonim ***** válasza:
44%
Barátnőm 45-öt keres és 20-t lead...Ahozz képest a tiéd még Istenes...
2011. márc. 9. 01:38
 19/29 anonim ***** válasza:
46%
Anyukád apukádat kihasználta valószinű nem oknélkül hagyta el,most meg teletté a fejős tehén...
2011. márc. 9. 01:42
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem kötözködni szeretnék, de az, hogy keresőként beszállsz a rezsibe, azzal nem támogatod anyukádat. Ha dolgozol, akkor teljesen normális, hogy megosztjátok a költségeket. Írjátok össze a számlákat, hogy lássátok mennyi az annyi, és úgy osztozzatok. Ha albérletben laknál, ez a költség akkor is terhelne, plusz rájönne a bérleti díj.
2011. márc. 9. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!