Mondjak fel az új munkahelyemen, csak mert a barátnőm hisztizik?
Az egyik barátnőm jelentkezett egy munkára, de nem szólt róla. Én is jelentkeztem (eladói munkakör), és engem vettek fel. Elújságoltam a barátnőmnek, hogy 6 hónap munkanélküliség után végre van munkám. Rám förmedt, hogy hogy lehet ekkora szemét, hogy az orra elől lopom el a munkát.
Egyrészt bánt ez a dolog, viszont ha nem mondta, hogy ő is jelentkezik a munkára, honnan kellett volna tudnom?
A munkáltató annyit mondott, hogy azért választott engem, mert dekoratívabb vagyok, mint a többi jelölt. (A barátnőm és köztem is van pár kg különbség).
Ugyanolyan képzettségünk van a barátnőmmel. Felajánlottam, hogy segítek neki munkát keresni. De ő meg van sértődve, azt mondta akkor bocsát meg, ha felmondok a munkahelyemen. Pénteken kezdenék.
Szerintetek? 22L
Az elsőnek igaza van. Eszed ágába ne jusson, hogy felmondjál! Ilyen világban, ahol minden munkát 2 (vagy több) kézzel kell megragadni.
A barátnőd nem igazi barát, ha ilyet kér tőled.
Eszed ágában se legyen felmondani!
Ráadásul nem csak ti ketten jelentkeztetek valószínűleg erre az állásra, pontosan ugyanekkora esélye volt, hogy valaki más vigye el az orra elől a melót... -.-
a barátnőd nem igazi barátnő, ha ilyet követel! semmiképp se hagyd ott a munkát!
26/l
Nagyon kedves barátnő, ha attól lenne boldog, ha neked sem lenne munkád. :(
Vajon, ha ő kapta volna meg az állást, és kiderül, hogy mindketten pályáztatok, ő felmondana-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!