Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjak fel az új munkahelyeme...

Mondjak fel az új munkahelyemen, csak mert a barátnőm hisztizik?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm jelentkezett egy munkára, de nem szólt róla. Én is jelentkeztem (eladói munkakör), és engem vettek fel. Elújságoltam a barátnőmnek, hogy 6 hónap munkanélküliség után végre van munkám. Rám förmedt, hogy hogy lehet ekkora szemét, hogy az orra elől lopom el a munkát.

Egyrészt bánt ez a dolog, viszont ha nem mondta, hogy ő is jelentkezik a munkára, honnan kellett volna tudnom?

A munkáltató annyit mondott, hogy azért választott engem, mert dekoratívabb vagyok, mint a többi jelölt. (A barátnőm és köztem is van pár kg különbség).

Ugyanolyan képzettségünk van a barátnőmmel. Felajánlottam, hogy segítek neki munkát keresni. De ő meg van sértődve, azt mondta akkor bocsát meg, ha felmondok a munkahelyemen. Pénteken kezdenék.

Szerintetek? 22L

2011. jan. 5. 14:15
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondj fel!
2011. jan. 5. 18:37
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy előle ellopod az állást?

Hányszor megy az ember interjúról interjúra, és nem őt veszik fel, hanem előfordul, ismerőst vesznek fel, akkor ennyi erővel mindenki felmondhatna, mert a másikkal kibabrált.

Neked jó munkát, az ilyen tyúkokat meg kerüld.

2011. jan. 5. 18:41
 33/36 anonim válasza:
58%
Én írtam egyedül eddig, hogy valamit nem hallgatsz el véletlenül? Nem szemét megjegyzésnek szántam, csupán arra gondolok, hogy lehet picit maga alatt van a barátnőd, mert mostanában nem igazán érték sikerek, és most beleélte magát ebbe az állásba, de ebből sem lett semmi ráadásul miattad. Mert én nem ismerem, el tudom képzelni, hogy egy szemétláda valóban, ahogy kb. harmincan helyeselnek, de nekem ebből még nem derült ki teljesen, mert nem tudom a háttérsztorit. Most ezek után nyugodtan megint nyomjatok le pontokban, mert kicsit szeretnék a dolgok mögé látni, mielőtt ítélkezem! Amúgy nyilván ne mondj fel, ha csak ennyiről van szó, amit írtál.
2011. jan. 5. 19:28
 34/36 anonim válasza:
Inkább a barátnődnek mondj fel!
2012. márc. 21. 07:47
 35/36 anonim ***** válasza:
Először is milyen munkáltató az, aki a leendő alkalmazott orrára köti, hogy azért vette fel, mert szép a haja, vagy nagy a melle. xD A másik, ha a barátnőd nem szólt róla, hogy oda jelentkezik, akkor miért problémázik? Fél éve nincs munkád, meg ne legyen már sértődve, hogy sikerült elhelyezkedned! Milyen barát az ilyen? Örülnie kéne a sikerednek! Nem elloptad előle az állást. De a mai világban pedig, amilyen munkanélküliség van, az álláskeresés nem baráti alapon működik, akár két barát is megpályázhat egy állást, nyerjen a jobbik, illetve akit választanak.
2013. jún. 14. 08:36
 36/36 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy te felmondasz,szinte 0% garancia van rá, hogy őt vennék fel.
2014. jún. 27. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!