Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjak fel az új munkahelyeme...

Mondjak fel az új munkahelyemen, csak mert a barátnőm hisztizik?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm jelentkezett egy munkára, de nem szólt róla. Én is jelentkeztem (eladói munkakör), és engem vettek fel. Elújságoltam a barátnőmnek, hogy 6 hónap munkanélküliség után végre van munkám. Rám förmedt, hogy hogy lehet ekkora szemét, hogy az orra elől lopom el a munkát.

Egyrészt bánt ez a dolog, viszont ha nem mondta, hogy ő is jelentkezik a munkára, honnan kellett volna tudnom?

A munkáltató annyit mondott, hogy azért választott engem, mert dekoratívabb vagyok, mint a többi jelölt. (A barátnőm és köztem is van pár kg különbség).

Ugyanolyan képzettségünk van a barátnőmmel. Felajánlottam, hogy segítek neki munkát keresni. De ő meg van sértődve, azt mondta akkor bocsát meg, ha felmondok a munkahelyemen. Pénteken kezdenék.

Szerintetek? 22L

2011. jan. 5. 14:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
93%
Nos, a barátnőd minden, csak nem barátnő. Normális barát örülne a helyében, hogy neked végre jobb lesz. A munkáltató nem helyette választott téged-gondolom egyébként sem csak ketten jelentkeztetek-hanem a jelentkezők közül melletted döntött. Fel ne mondj.
2011. jan. 5. 14:27
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondj fel, egyáltalán nem a te hibád!

Viszont (bár nem a témához vág) azért érdekes, hogy a munkáltató a "dekoráció" miatt döntött melletted. Ugyan, mit kell majd csinálnod? :D

2011. jan. 5. 14:29
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

" az orra elől lopom el a munkát. "

Ilyen nincs! A munkáltató vett fel! Barát ez?

2011. jan. 5. 14:29
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel a barátnődnek. Egyáltalán, hogy fordulhat meg ilyen gondolat a fejében? Ne foglalkozz vele, örülj a munkádnak (6 hónap után különösen jól jött) és keress magadnak más barátnőket.
2011. jan. 5. 14:30
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

"akkor bocsát meg, ha felmondok a munkahelyemen"

Neki nincs mit megbocsátani! Ilyen barát kell neked?

2011. jan. 5. 14:31
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Különben egy barát úgy reagál erre, hogy örül veled, még akkor is,ha kicsit irigykedik. Nekem is volt már olyan, hogy valami összejött barátnőmnek, nekem pedig nem. Kicsit irigykedtem ( nem negatív értelemben), de vele együtt örültem és örülök most is.
2011. jan. 5. 14:35
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
a-a. ez nem barátnő, ez egy önző valami.
2011. jan. 5. 14:38
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondj fel. Elsősorban ezért, mert semmi értelme. Attól még a munkáltató nem fogja őt felvenni.

Különben is, ha a barátnőd ilyen, akkor lehet, hogy nem is jó ötlet vele barátkozni. Csak lehúzna téged is.

2011. jan. 5. 14:41
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen barátnő rohadjon meg!!!Az ilyen nem barátnő!Legközelebb a pasidra fog féltékenykedni?A MUNKÁT TARTSD MEG ÉS KERESS EGY RENDES BARÁTNŐT AKI MEGÉRT TÉGED!!!
2011. jan. 5. 14:44
 20/36 anonim válasza:
24%
Nem hallgatsz el te pár olyan infót véletlen, amiből azért kiderülne, hogy mégsem te vagy a szent, a barátnőd meg egy köcsög?:) csak kérdem
2011. jan. 5. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!