Mondjak fel az új munkahelyemen, csak mert a barátnőm hisztizik?
Az egyik barátnőm jelentkezett egy munkára, de nem szólt róla. Én is jelentkeztem (eladói munkakör), és engem vettek fel. Elújságoltam a barátnőmnek, hogy 6 hónap munkanélküliség után végre van munkám. Rám förmedt, hogy hogy lehet ekkora szemét, hogy az orra elől lopom el a munkát.
Egyrészt bánt ez a dolog, viszont ha nem mondta, hogy ő is jelentkezik a munkára, honnan kellett volna tudnom?
A munkáltató annyit mondott, hogy azért választott engem, mert dekoratívabb vagyok, mint a többi jelölt. (A barátnőm és köztem is van pár kg különbség).
Ugyanolyan képzettségünk van a barátnőmmel. Felajánlottam, hogy segítek neki munkát keresni. De ő meg van sértődve, azt mondta akkor bocsát meg, ha felmondok a munkahelyemen. Pénteken kezdenék.
Szerintetek? 22L
Ne mondj fel, egyáltalán nem a te hibád!
Viszont (bár nem a témához vág) azért érdekes, hogy a munkáltató a "dekoráció" miatt döntött melletted. Ugyan, mit kell majd csinálnod? :D
" az orra elől lopom el a munkát. "
Ilyen nincs! A munkáltató vett fel! Barát ez?
"akkor bocsát meg, ha felmondok a munkahelyemen"
Neki nincs mit megbocsátani! Ilyen barát kell neked?
Ne mondj fel. Elsősorban ezért, mert semmi értelme. Attól még a munkáltató nem fogja őt felvenni.
Különben is, ha a barátnőd ilyen, akkor lehet, hogy nem is jó ötlet vele barátkozni. Csak lehúzna téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!