Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Maradjak-e még egy hetet a...

Maradjak-e még egy hetet a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Felmondtam pénteken juli 31-el, a fönököm alá is írta. Aztán szóban kért késöbb hogy 7-ik maradjak, amira azt mondtam hogy igen. A felmondás azért volt mert 3 hónapi bérrel tartozik, az anya vállalat azt mondta kifizetnek mindenképpen, de elég kaotikus a helyzet ezért nem szivesen maradnék jövö héten már. A fönökömmet sajnálom, de ö okozta ezt a helyzetet. Maradjak-e még egy hatat vagy sem? Ez olyan lelkiismeret kérdése.
2009. júl. 28. 19:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Ne maradj. Őket sem érdekli a lelkiismeret, hogy kifizessenek. És mi a garancia, hogy kifizetik ezt a 7 napot is majd?
2009. júl. 28. 20:10
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Egyetértek a 20:10 véleményével.ne maradj mert tuti hogy nem fognak kifizetni.Én biztos nem dolgoztam volna 3 hónapot ingyen.Már rég fel kellett volna mondanod.Arra meg nagyon figyelj hogy kifizessenek mert ha nem akkor jelentsd fel őket meg követeld a pénzedet mert elfelejtenek fizetni.Amúgy nem feketén dolgoztál????
2009. júl. 28. 20:20
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem feketén volt, csak külföldön, és a kiküldetési pénzünket az apeh nem érdekli. Az anya cég kifog fizetni az biztos, csak a fönkömmel ellentétben én ha valamit megigérek be is tartom. A hétvégére meg lesz a pénzem, ez tuti, de megigértem, és én olyan vagyok amit megigérek megpróbálom betartani.
2009. júl. 28. 20:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A kommentedből kiindulva nem értem minek teszed fel a kérdést?!?
2009. júl. 28. 20:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne csak 7 napot dolgozz pluszban, hanem maradj még egy teljes évet! Azt is kifizeti majd a főnök.

Különben, ha már megkapod a kilépőlapjaid, akkor semmi közöd ahhoz a céghez és nekik aznap át kell utalniuk a jövedelmed, amikor az utolsó munkában töltött napod van.

Miért is kellene még dolgozz egy hetet? Annyira pótolhatatlan munkatárs voltál? Akkor miért nem fizettek időben? A főnök megkérdezte, hogy van pénzed, amiből egyél, igyál, lakjál, éljél?

2009. júl. 28. 20:37
 6/14 A kérdező kommentje:
Pótolhatatlan vagyok(na ja mindenki pótolható), de már mindegy, a cégnek, mert másoknak sem fizetett. egyböl vissza akartak venni, meg kifizetni, de a stress miatt nem mentem vissza. Valószínü az anyaceg átvesz vagy talál nekem másik céget, de a baj az hogy megigértem. A fönköm nagy kakiban van és nem tudom mit tegyek. A fönköm mindig hazudozott, most meg szerintem számít rám, és megigértem neki, de nem is a pénz volt a legföbb oka a felmondásomnak hanem a stress.
2009. júl. 28. 20:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Mármint a pénzemet tudtam ha az anyacégnek szólok (ezzel bemártom a fönkömet) akkor kifizetnek. (az anyacégnek hazudozott a fönköm)
2009. júl. 28. 20:43
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
Maradj.Soha nem tudhatod,még te is kérhetsz töle szívességet.Márha olyan ember aki vísszasegíti.
2009. júl. 28. 20:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Már megbocsáss, de eszednél vagy, hogy már 3 hónapja ingyen dolgozol? Neked nem kell számlákat fizetned, enned, tisztálkodnod, stb? És ezek után, plusz hogy a főnököd hazudozik, még te érzed magad kényelmetlenül?
2009. júl. 28. 20:58
 10/14 anonim ***** válasza:
38%

3 hónapon keresztül miért nem szóltál az anyacégnek, hogy nem kapsz fizetést?

Szerintem Te a főnök barátnője voltál és Ő finanszirozta az életed!

Vagy nincs semmilyen végzettséged és félsz, hogy máshol nem kapsz munkát.

Na mindenjót a régi-új munkahelyeden.

2009. júl. 28. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!