Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Maradjak-e még egy hetet a...

Maradjak-e még egy hetet a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Felmondtam pénteken juli 31-el, a fönököm alá is írta. Aztán szóban kért késöbb hogy 7-ik maradjak, amira azt mondtam hogy igen. A felmondás azért volt mert 3 hónapi bérrel tartozik, az anya vállalat azt mondta kifizetnek mindenképpen, de elég kaotikus a helyzet ezért nem szivesen maradnék jövö héten már. A fönökömmet sajnálom, de ö okozta ezt a helyzetet. Maradjak-e még egy hatat vagy sem? Ez olyan lelkiismeret kérdése.
2009. júl. 28. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha te már így eldöntötted mit csinálsz, akkor miért teszel fel kérdéseket? tök felesleges!
2009. júl. 28. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már akkor kiléptem volna, mikor még csak egy hónappal tartozott.
2009. júl. 28. 21:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

20:20as vagyok

Ja akkor így visszagondolva fölösleges volt feltenni a kérdést de a te helyedbe nem mennék vissza mert nem érdemli meg.Sz@rd le hogy a főnököd sz@rban van.Ha olyan főnök lenne akkor elintézte volna hogy kifizessenek de nem foglalkozott vele.Az én munka helyemen ilyen elő se fordulhatna mondjuk az én főnökömnek biztos elmennék de én jól ismerem és nagyon rendes.De te ne menj és ne legyen lelkiismeret furdalásod mert neki se volt mikor nem kaptál pénzt és csak kifog használni és a hátad mögött kiröhög!!!

2009. júl. 28. 22:08
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
Lehet valami hasznod abból, hogy maradsz, és kiderülhet az anyacégnél valami állás vagy egyéb előny neked? ha igen, maradj és meglátod. Hét nap nem a világ.
2009. júl. 28. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!