Mit vegyek nekik az első fizetésemből?
Életem legelső fizetését kapom nem sokára a kezembe, nem egy hatalmas összeg, de szűkebb családomra(szüleim,testvérem,és keresztfiam) szeretném költeni. Mindenki kapna valami kisebb értékű ajándékot.
Tudom, hogy "én ismerem őket, nekem kéne tudnom mit szeretnének.." de szüleimmel bajba vagyok:\ nincs ötletem:\ lehet vmi közös ajándékot kellene, vagy nem is tudom:\
Ötleteket szívesen várok!:))
19/L
Először is gratulálok az első fizudhoz!:)
Másodszor, olyan cuki ez a kérdés!:))
Én a helyedben nem ajándékot vennék, hanem rendelnék egy étteremből tálakat, összeültetném az egész családot és megvendégelném őket. Így legalább együtt is vagytok!
hivd meg őket sütizni,pizzázni vagy
lepd meg őket és magadat is szinházjeggyel vagy
strandbelépő
jó ötletek:)
bár akk már inkább megsütném/főzném én magam, szeretek főzni^^
várok még ötleteket:)
Szia!
Ha valami közös ajándékot szeretnél a szüleidnek, vegyél valami olyat,ami nem tárgy, hanem mondjuk élmény.
Én például karácsonyra színházjegyet vettem a szüleimnek és nagyon örültek neki :).
Valami ilyesmire gondolok.
L/24
Esetleg valami luxusnak számító konyhai cucc?:) Mint pl. grillcsirkesütő?:) Amúgy a főzés nem rossz ötlet, olyan kevés igazán boldog pillanata van az embernek, hogy megünnepelhetnétek, hogy végre van munkád!:)
Egyébként az én családomat olyasmivel is el lehet kápráztatni, ami a fiatalok számára mindennapos dolog, pl egy 3D mozi vagy lézerszínház..:) (bár az már azt hiszem nincs is..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!