Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek nekik az első...

Mit vegyek nekik az első fizetésemből?

Figyelt kérdés

Életem legelső fizetését kapom nem sokára a kezembe, nem egy hatalmas összeg, de szűkebb családomra(szüleim,testvérem,és keresztfiam) szeretném költeni. Mindenki kapna valami kisebb értékű ajándékot.

Tudom, hogy "én ismerem őket, nekem kéne tudnom mit szeretnének.." de szüleimmel bajba vagyok:\ nincs ötletem:\ lehet vmi közös ajándékot kellene, vagy nem is tudom:\

Ötleteket szívesen várok!:))

19/L

2011. máj. 11. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
En anno elhivtam sorozni a tesoimat, anyanak sutit vettem, apanak meg egy flaska bort.
2011. máj. 11. 16:39
 12/17 anonim ***** válasza:

én nem ismerem anyudat, de az enyém pl sajnál magára költeni, úgyértem hogy megveszi magának, de...

na szval én valami jó krémet vagy parfümöt vennék anyunak, vagy valamit amire vágy

2011. máj. 11. 20:12
 13/17 anonim ***** válasza:
vágyIK!!!
2011. máj. 11. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Nagyon cuki vagy:) A batyam jut eszembe rolad. O mikor megkapta a nyari fizujat akkor elment Pestre es ossze vasarolt nekunk dolgokat amikre szuksegunk volt. pl.ruha,cipo..stb

Hogy a kerdesedre is valaszoljak:)

Szuleidnek: nem tudom mennyit kaptal de en foglalnek nekik valamelyik ettermbe asztalt,hogy kicsit romantikazzanak;)

Tesodnak passz. Nem irtad,hogy fiu vagy lany meg,hogy hany eves:)

Keresztfiadnak: Valami tarsasjatekot, epitojatekot, legot...stb hidd el neki ugy sem szamit meg,hogy mit kap mar annak orulni fog,hogy adsz neki valamit;)

Sok sikert!

2011. máj. 11. 22:50
 15/17 A kérdező kommentje:

köszönöm az ötleteket:) aranyosak vagytok és sokat segítettek:) némelyiken jókat nevettem:DD

szüleimnek egy vacsorán gondolkodok, csak hát apu is olyan maradi:\ már szinte hallom ahogy dörmög mikor meghallja az ötletet :D:\

Nővérem egy parfümöt kap, vagy vmi ruhaneműt:D:) keresztfiam egy komolyabb kerti medencét:) szüleimen meg még gondolkodok:D

ha döntöttem megosztom veletek:):p

2011. máj. 12. 11:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Kerti medencét?

Van pénzed jóember...

2011. máj. 12. 15:30
 17/17 A kérdező kommentje:
azt a műanyag fajtát ember:DDD vagy a felfújhatósat:D csak olyan nagyobbat:)
2011. máj. 12. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!