A gyermekemet nálam helyezik el akkor is, ha Bírósági letiltás van a fizetésemből?
Nem. Egyedül akkor érintené, ha annyira kevés pénzed lenne, hogy tényleg az étellel is gondok lennének. Ne márkás kajákra gondolj, hanem arra, hogy már kenyérre sem futja.
Egyébként ha ennyire nem foglalkozik vele, szerintem még ha kenyérgondjaid lennének akkor sem ítélnék neki.
Már hogy a viharba ne lehetne figyelembe venni?
Olyan helyre nem helyeznek gyereket, ahol tető sincs a feje felett.
Egyébként a hitelnek közösnek kellene lennie kérdező, amennyit befizettetek még a házasság alatt,annak a felét visszakapod a férjedtől és amit te jelenleg fizetsz az csak a tiéd.
Abból a pénzből amit felvettetek ő is részesült. Építettek belőle vagy van nyoma?
Na mindegy ha nincs az sem számít, szerintem perelheted azért,hogy a közösen felvett hitelt közösen is fizessétek vissza.
Felújításra vettük fel,de szerintem hiába perelném,ugyis letagadná hogy ő is benne volt!Így ebben a formában nem hiszem hogy bizonyítható!
Neki x-box kellett meg,lcd tv,stb.Ebben a formában résazesült kimondottan ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!