Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincsenek igaz barátaim. Van...

Nincsenek igaz barátaim. Van értelem a felszínes barátságoknak?

Figyelt kérdés
Nekem csak haverjaim vannak, pedig huszonéves lány vagyok. Ha jól meggondolom, nagyon nagyon kevés ember iránt érzek szeretetet. Találkozni szeretnék velük, de leginkább azért, hogy ne szigetelődjek el a külvilágtól. De úgy érzem, ők sem szeretnek mélyen, és én sem őket. Úgy szeretnék olyan barátokat, egyet-kettőt, akiket igazán szeretek, de sajnos nincsenek. Mit tegyek? hasonló tapasztalatok?
2011. márc. 8. 20:45
1 2
 11/11 anonim válasza:
Velem is ez van...volt egy legjobb baratnom,vagyis meg van csak kezd szetmenni eleg rendesen a baratsagunk.Aki gondolja irjon. 16/L
2017. aug. 29. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!