A férjem szeretné, ha megműttetném a mellem, de nem tudom, hogy mennyire hallgassak rá mindenben?
Magától a műtéttől nem zárkózom el, mert én is szeretném megcsináltatni, de néhány dologban különbözik a véleményünk.
[link] - itt alulról a harmadik fotó - nekem is nagyjából ekkora van (mint a hölgynek volt), férjemnek nagyon tetszik a végeredmény, amit ez a fotó mutat.
Ami nekem ellenvetésem a témával kapcsolatban: lufikat nem szeretnék, félbevágott kosárlabdát sem. Alacsony vagyok, így pláne kisebb méretűt és természetes hatásút szeretnék (ránézésre ne látszódjon, hogy nem saját).
Másrészt most lesz egy kocsieladása és abból szeretné finanszírozni. Viszont én várnék még, legyen a bankban is tartalék, vagy én is tudjak hozzátenni érdemben az összeghez (jelenleg nem keresek túl jól).
Az utolsó szó mindenképp az enyém, mert az én testem, de azért szeretném az ő igényeit is figyelembe venni.
Alulról a 3. az én mellem is lehetne
gondolkodtam én is a műtéten egy időben nagyon,párom se ellenkezett,lenne mit megfogni,de vacicáltam hogy ezért kés alá feküdni,nem vagyok műnő amugyse...
aztán egy csomót találtam benne,3 hét idegesség mire kiderült hogy jóindulatú,nem kell vágni...akkor döntöttem el hogy felőlem köldökig is lóghat,csak egészséges legyen,és párom is ezen a véleményen van
te döntésed,de jól gondold át,hogy kell-e egy felesleges műtét
hány éves vagy? van már gyereketek?
Hát nem is tudom. Képek alapján,ha neked is olyan van,mint ott,akkor ne csináltasd meg. Ha a férjed szeret,akkor szeret igy is.
Amugy 1x én is mondtam a páromnak,hogy meg kellene csináltatni,hát hallani sem akar rola. De csak vicceltem,kiváncsi voltam mit mond. De nekem alapbol olyan,mintha mű lenne (alak) pedig természetes.(többen mondták)
Azon gondolkozz, hogy szerinted milyen a tested. egyébként 70 éves nőből sose lehet 20 éveset csinálni :) Szerinted csúnya vagy? ne úgy nézd mint amit a media sugall, hanem a saját szemszögedből.
A férjed lehet hogy azt hiszi, ha más lesz a melled, újra kívánni fog, de ez nem igaz. A másik lénye és személyisége is vonzó vagy nem vonzó. Hiába lesz más melled, nem fog sokat változni a dolog. Hacsak nem valami tényleg súlyos esztétikai problémái vannak a saját melleidnek, akkor felesleges ilyen dolgokat csináltatni. Komolyan mondom.
És igaza van az egyik válaszolónak. Pasit lehet fogni pár dugásra nagyobb és szebb mellekkel, de megtartani semmiképpen sem lehet. Az a férfi aki meg melletted maradna, az normál természetes adottságaiddal is szeretne.
Mindenkinél lehet szebbet találni. Ha a férjednek nem vagy jó így, akkor amúgy sem leszel. De inkább azt nézd, hogy ő jó-e neked.
Persze, ha neked mindegy, csak legyen veled valaki, akkor persze, menj bele. Hátha még kihúzod egy darabig.
"1. Jó lenne a kérdésre válaszolni, nem a hippi ellenvetéseket szajkózni. Azt az arra megfelelő helyen csináljátok, ne ezt offoljátok szét."
Itt a pont. Mentálisan retardáltak vagytok, vagy csak szimplán vakok? NEM AZ VOLT A KÉRDÉS, HOGY MI A VÉLEMÉNYED A MELLMŰTÉTRŐL! Ennyi barmot.
Sztem egy közepes méret lenne a megfelelő, karbantartással időtálló is. Megéri, növeli az önbizalmat is.
Ha úgy érzed, hogy szükséges a műtét, akkor műtesd meg.
De elsősorban a te szemszögedből, ne a féjedéből.
Én biztos nem a műtéten, hanem a kapcsolaton gondolkodnék el, ha nem vagyok jó úgy a férjemnek, ahogy vagyok.
Még csak nem is arról van szó, hogy pl. szoptatás miatt csúnyán megereszkedett, és Téged zavar - hanem őt zavarja, hogy kicsi?! Eddig nem zavarta?
Én nem mennék bele.
30/N
Hééé, félre tetszett érteni a kérdést :)
A műtét az én ötletem volt, ami gyakorlatilag azóta megvan, mióta befejeződött a növekedésem minden szempontból (28 vagyok).
A férjem csak támogatja, mert neki is tetszene, nem kényszerít rá! Így is tetszem neki.
Részemről az az ok, hogy bármi más rajtam múlik (mekkora a seggem, stb), ezen viszont se kajával, se edzéssel nem tudok változtatni.
Részéről teljesen jószándékú a dolog, de ha azt mondanám, hogy nem csinálok műtétet, teljesen elfogadná.
Amiben nem értettünk egyet (de itt se tessék torokharapós veszekedésre gondolni), az a formája. Nekem a természetes hatás tetszik, neki meg a félbevágott labdák, amikor a mell felső része is gömbölyödik.
A pénzügyi része: nem halnánk éhen tőle, de kicsit kellemetlenül érezném magam, ha egy ekkora összeget rám költene, főleg úgy, hogy ez nem életmentő műtét, csak esztétikai, tehát nem sürgős.
A "másik kedvéért" műtét egyébként rajta lesz elvégezve - rettentően horkol, én kialvatlan vagyok évek óta, meg ő sem piheni ki magát az oxigénhiány miatt. Úgyhogy egy lágyszájpad műtét neki lesz aktuális.
De ezt is megbeszéltük, mert nem akartam rákényszeríteni, de máshogy meg nem lehet megoldani, hogy 2 óránál többet tudjak éjjel aludni.
Azért hoztam ezt fel példának, mert ebben az esetben én kezdeményeztem az ő műtétjét - majd ő megnézte, hogy mivel jár a beavatkozás, mik a lehetséges mellékhatások és eldöntötte, hogy vállalja-e.
A saját műtétemmel kapcsolatban is az volt a kérdésem, hogy én sajnálom csak az ő pénzét (tudom, közös kassza, de mégis) elkölteni erre, illetve ő a mű-kinézetűt favorizálja, míg én a természeteset.
Méretben kis eltérés van az elképzelések között. Az exnejének ennyi se volt (mégis 15 évig együtt voltak), majd saját elhatározásból hatalmas melleket csináltatott magának már jóval a válás után. Ő is kb akkora mint én és még a férjem is kiröhögte, mert túllőtt a célon. (155-160 cm-hez szerintem hülyén néz ki D-s méret, aránytalan)
Szóval nem arról van szó, hogy máshogy nem kellenék neki, hangsúlyozom, ez az én ötletem volt, ő csak támogat benne.
Tessék a másik oldalról elképzelni: szeretem úgy, ahogy van, de ha a fejébe venné, hogy ki fogja gyúrni magát, én se beszélném le, hogy "jajj, neee, hogy néznél ki izmos széles vállakkal és kőkemény fenékkel...". Persze, hogy örülnék neki, de ez nem jelenti azt, hogy most ne tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!