Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem szeretné, ha megműtte...

A férjem szeretné, ha megműttetném a mellem, de nem tudom, hogy mennyire hallgassak rá mindenben?

Figyelt kérdés

Magától a műtéttől nem zárkózom el, mert én is szeretném megcsináltatni, de néhány dologban különbözik a véleményünk.

[link] - itt alulról a harmadik fotó - nekem is nagyjából ekkora van (mint a hölgynek volt), férjemnek nagyon tetszik a végeredmény, amit ez a fotó mutat.

Ami nekem ellenvetésem a témával kapcsolatban: lufikat nem szeretnék, félbevágott kosárlabdát sem. Alacsony vagyok, így pláne kisebb méretűt és természetes hatásút szeretnék (ránézésre ne látszódjon, hogy nem saját).

Másrészt most lesz egy kocsieladása és abból szeretné finanszírozni. Viszont én várnék még, legyen a bankban is tartalék, vagy én is tudjak hozzátenni érdemben az összeghez (jelenleg nem keresek túl jól).

Az utolsó szó mindenképp az enyém, mert az én testem, de azért szeretném az ő igényeit is figyelembe venni.

2011. márc. 4. 06:06
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
79%

7:11

Kedves, minden szubjektív!

"Másrészt most lesz egy kocsieladása és abból szeretné finanszírozni."

- Nos autós rovatba menjünk off-olni? Eleve töbrétű kérdés.

Ígyis-úgyis pszichés ügy cici lesz...

2011. márc. 4. 07:21
 12/39 anonim ***** válasza:
74%

7:11 Aranyigazság....: "És igen, te tested, te döntésed." - Vagyis mi közünk hozzá? - Annyi se, mint a lelkéhez.

Persze, az irigység háborog belőlem?

2011. márc. 4. 07:26
 13/39 anonim ***** válasza:
22%

Tényleg van egy ilyen féltékenykedős, ostoba liba nőcis hozzáálásotok.

Nincs sok különbség a mellplasztika és a magassarkú vagy éppen a csodafogyóbogyók és a különböző testre/arcra kenhető kenceficék közt.Mindegyiket a külsőségek miatt használjátok és egyik sem nevezhető természetesnek vagy egészségesnek(legalábbis ti azt hiszitek, hogy az arckrém egészséges,de ez is csak a jó marketing)

Szóval álszenteskedésben jelesek vagytok,de gondolkodásban már rég megbuktatok:)

2011. márc. 4. 08:08
 14/39 anonim ***** válasza:
28%
Ezek tök jó mellek. Egyikre sem mondanám, hogy elba.szott. Be is rakom a képeket a kedvencekbe, némelyik oldalon olyan ronda mellek is vannak, hogy mindig elmegy a kedvem a műtéttől. Szerintem nem lufi egyik sem. És a normális dokik a te méreteidet is figyelembe veszik, hogy milyen illene hozzád arányosan.
2011. márc. 4. 08:13
 15/39 anonim ***** válasza:
80%

Azért nem ugyanaz, mint a magassarkú meg a krémek! A mellműtét egy életre szólóan megváltoztatja a testedet! Ha akarok, lapos sarkú cipőt még vehetek fel.... Ne hasonlítsuk már egy műtéthez. Ezek csak használati tárgyak, a testem pedig nem az!!!!

Na, ha én felhoznék egy ilyen mellnagyobbítós témát, a férjem biztos full kiakadna...Szeret. Úgy, ahogy vagyok.

Ráadásul, ha tényleg olyan a melled, mint a képen a hölgyé, akkor az még szép is!!!!!

2011. márc. 4. 08:19
 16/39 anonim ***** válasza:
14%
Hát te nagyon egyszerű vagy, látszik nem hallottál még semmit a magassarkú cipők okozta káros hatásokról, valamint hogy miféle anyagok vannak a csodálatos krémeitekben.Nem ugrani kéne, mint valami kiéhezett feminista,hanem gondolkodni és egy kicsit informálódni,ahelyett hogy a női naívságotokkal néztek mindent.
2011. márc. 4. 08:24
 17/39 anonim ***** válasza:
49%

Ajkaitokat is tölttessétek föl mind a hatot. - Az jobban 6!

- Mell esleg ez házilag megtehető...... nem sebészetileg gondoltam, picit vastagabb tűvel.

2011. márc. 4. 08:27
 18/39 anonim ***** válasza:
23%
Nem vagyok egyszerű.Ill. talán mégis, jó értelemben véve. Másrészt amennyit én magassarkút hordok....attól nem lesz maradandó károsodásom. Sőt, ezeket a vacak csodakrémeket sem használom.De ez nem ide tartozik.
2011. márc. 4. 08:37
 19/39 anonim ***** válasza:
76%

Én is férjet cserélnék inkább mint melleket!

Egyébként ha ilyen a cicid akkor az sokkal szebb mint a megcsináltatott-szerintem!!

27/L

2011. márc. 4. 08:47
 20/39 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem egyik mell sem lett túl szép, mindegyik olyan, mintha lógna, főleg azok, amik nagyobbak. Abban nem tudok segíteni, hogy megcsináltasd-e, mert ez úgyis a te döntésed lesz, de ha úgy döntesz, hogy igen, akkor se itt!
2011. márc. 4. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!