Szerintetek mondjam el a véleményem vagy hallgassak?
Tesomról van szó.Mindig mindenben kikéri a véleményem,és általában ugy is cselekszik(ez anyira nem jo,de ez van).
Volt régebben egy barátnője,szerették egymást kb 3hónapig aztán öcsém részéről elmult a szerelem,sajnálatból volt vele még kb fél évet.beszélgettünk és elmondtam neki hogy szerintem nem jó sajnálatból együtt lenni valakivel egyik félnek sem,főleg ugy hogy a lány szerette és hosszú távra tervezett.Másnap szakitotak.
Most megint van egy lány,ezt az elejétől fogva nem szereti,4hónapja vannak együtt,persze most is kérdezgeti a véleményem de mindig azt mondom amit hallani szeretne(tehát nem az igazi véleményem a dologrol).nem merek már semmit mondani mert félek hogy megint az lessz hogy miattam fog szakitani.
Ti elmondanátok amit gondoltok a kapcsolatukról vagy hallagatnátok és azt mondanátok amit hallani szeretne?
Amugy én 28N ő 22F
Ha kikéri a véleméyedet, akkor õszintén vàlaszolj neki.
Igen nem jó, ha valakivel sajnàlatból van, mert becsapja mind2-jüknek az érzelmeit.
Az én erkölcsi normáim szerint őssze se kellet volna jönnie ezzel a lánnyal de nem szoltam semmit.Mostmeg kérdezgeti hogy kialakulhat-e szerelem 4hónap után,azt mondtam biztos van ilyen(a véleményem az hogy nemigen).
Én vagyok a példaképe,ezt mondta ami megtisztelő és segitek ahol tudok de a sját életét kellene élnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!