Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szétvernéd a férjed fejét ha...

Szétvernéd a férjed fejét ha nagyon bedühödsz rá? Normális hogy ilyeneket gondolok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 12:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nem verném szét, de ha neki "ennyire" fontos a közös gyerek, akkor nem szülnék neki, és elválnék tőle minél hamarabb...Hátha találkozol majd egy normálisabb férfival.
2011. márc. 3. 13:13
 22/30 anonim ***** válasza:

*az én férjem egy gyagya barom.

Nem! Te vagy egy gyagya barom, hogy hozzámentél. Ő szimplán olyan, amilyen.

2011. márc. 3. 13:13
 23/30 A kérdező kommentje:
testvéréjéknek adta akik külföldön élnek és röhögnek a MARKUKBA. hiába csinálnék bármit hogy bizonyitom be ? nincs papir. a férjem meg még mindig bizik hogy jajj majd lehiggadnak és megadják..
2011. márc. 3. 13:16
 24/30 anonim ***** válasza:
Jó kis testévre van a férjednek. :S
2011. márc. 3. 13:22
 25/30 anonim ***** válasza:
hát ne haragudj.. am milyen emberek vannak ezen a világon. a saját testvére lopja meg. hát azokat rúgnám úgy fejbe h beszarnának..
2011. márc. 3. 13:25
 26/30 anonim ***** válasza:
Jobb is, hogy így alakult. Ilyen felelőtlen férfinak (???) nem szülnék gyereket.
2011. márc. 3. 13:35
 27/30 anonim ***** válasza:

Járunk kick-boxra, az edző mondta, hogy a fizikai különbség miatt a nők erőből üthetik a férfi partnert (változó, hogy hogyan állítanak párba minket), a férfiak viszont erőből nem vihetnek be ütést, csak érinthetnek.

Ha bármi van, ott ki tudom élni magam és kesztyűs kézzel bánok vele :)

(Cserébe engem a szintén oda járó 12 éves kislány szokott kékre-zöldre verni :))

2011. márc. 3. 13:49
 28/30 anonim ***** válasza:
Azért én megfontolnám az illető testvér testi fenyítését is. (Legalább gondolatban. Mert ha a párom gyagya is, de jó testvér, a másik viszont egy utolsó görény. Ha már gondolatban szétverem valaki fejét, inkább ő lenne az áldozat. Grrrr...)
2011. márc. 3. 15:07
 29/30 anonim ***** válasza:
13:49 ez jó:DDD
2011. márc. 3. 22:25
 30/30 anonim ***** válasza:
Hmmm... Talán mindenki azt kapja, amit megérdemel, Isten nem ver bottal. De ha mégis vannak itt szenvedő ártatlankák, hát nem kell szenvedni! Ott kell hagyni azonnali hatállyal azt az agresszort, nem pedig itt panaszkodni! Tessék válni és legközelebb jobban választani! Aztán, aki nem érdemel jobbat, úgyis megint kiköt valami züllött alak mellett, aki nagy monoklikat rajzol neki!
2011. márc. 3. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!