Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szétvernéd a férjed fejét ha...

Szétvernéd a férjed fejét ha nagyon bedühödsz rá? Normális hogy ilyeneket gondolok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 12:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen haragjában az ember sok mindenre gondol.Persze nem valósítja meg.:) Szerintem normális emberi tulajdonság. Ha nagyon felhúz, akkor menj el sétálni vagy ilyesmi amíg lehiggadsz.:)
2011. márc. 3. 12:39
 12/30 anonim ***** válasza:
Lobmik programra kell a pénz és ő odaadta valakinek??? (vagy miért a pénztől függ a baba? úgy egyáltalán belevágni?) Hát ez ocsmány, tényleg. :(
2011. márc. 3. 12:41
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezért spec. azoknak a fejét kéne szétverni, akik ezt megtették, bár jó hüle volt a férjed is. Nekem csak az a fura, hogy ha olyan gyagya, akkor miért akarsz tőle gyereket? Nem félsz, hogy ő is ilyen lesz?
2011. márc. 3. 12:41
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez gáz... A fejét szétverni szerintem nem érdemes, de megmagyaráznám neki, hogy a közös pénzünket csak közös megegyezéssel adhatjuk kölcsön, ő erről egyedül nem dönthet. Ha ezt nem érti meg, nem kér bocsánat és nem igyekszik helyrehozni a hibáját, akkor elválnék tőle.
2011. márc. 3. 12:50
 15/30 anonim ***** válasza:

Ó igen,én is gondolok ilyenekre,meg nem tenném,de ha felbosszant eljátszom a gondolattal.:)

Nyugi nem vagy dilis,csak szenvedélyesebben éled meg a vitákat.

2011. márc. 3. 13:00
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalabb koromban előfordult, hogy hirtelen felindulásból

- egy vödör meggyet öntöttem a fejére + ráhúztam a vödröt

- ráborítottam a konyhaszekrényt a 24 személyes étkészlettel

Mentségemre szolgáljon, hogy mindkét esetben halál részegen jött haza, és elkezdett ordítani, hogy nekem kötelességem őt ilyen részegen is szeretni.

3 év után elváltunk.

2011. márc. 3. 13:08
 17/30 anonim ***** válasza:

Bocs de ha ilyet csinált akkor nem gyagya, hanem ostoba barom.

Én meg nem gondolném hogy szétverem a fejét, hanem válnék.-

2011. márc. 3. 13:09
 18/30 anonim ***** válasza:

Én nagyon ritkán, de meg is agyalom, amikor már direkt is bosszant, vagy hazudozik, és nagyon nem korrektül viselkedik velem szemben!

Mégis azt monmdom, nem szabad eljutni a fizikai erőszakig, mert onnantól már csak egy hajszál választ el egy oltári nagy ütéstől, és attól, hogy gyilkos légy!

2011. márc. 3. 13:10
 19/30 anonim ***** válasza:
Én is akkor kattanok be, ha részegen jön haza, és okoskodik!
2011. márc. 3. 13:12
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
én 21 évesen tudom, h pénzt senkinek nem szabad kölcsön adni, vagy ha mégis, akkor rokonnak.. és mindenképp papírral. ennyi.
2011. márc. 3. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!