Milyen most az anyagi helyzetetek? El kell valamit vonnod magadoktól, hgy csekkeket fizessetek be?
Egyébként eddig egyhelyről sem küldtek, én álltam tovább, ha már nem láttam értelmét.
A jelenleginek is max még fél évet adok.
ma 20:29
Legalább azt írd meg, hogy hol, és mit!
Tanuljatok Nagy hazafi Görbeorrú honatyánktól!
"Loptunk csaltunk hazudtunk reggel délben meg este"
Ez az alappillére az életbenmaradásnak a mai világban!
20:31-es válaszolónak:
Németország,orvos.Itt rendesen megfizetnek a munkámért,otthon vállalkozóként dolgoztam 300 órákat és sosem volt elég,most alkalmazottként,fizetett szabadsággal többet keresek.(jó,itt is havi 5-6 ügyelettel)
Párom katona, múlt hónapban 86ezerrel szúrták ki a szemét, de 120-130nál sose kap többet. Ezért cserébe viszont 24 órázik, illetve gyakorlatokra jár, ami annyit tesz, hogy napokig vannak kint terepen éjjel-nappal, esőben, hóban, fagyban, saját készítésű menedékben alszanak, a dolgukat meg a bokorba végzik. Az egészsége, ízületei mennek tönkre, de most még a nyugdíjkedvezményét is megkérdőjelezik az okos emberek...
A szolgálati lakás, és egyébb kedvezmények csak mese, amivel a toborzóirodában vakítják a fiatalokat. Az ilyen "kiváltságok" csak azután járnak, miután évekig kidolgoztad a beled is, meg ha szerencsés vagy. Ettől függetlenül tudom hogy a mai világban ez egy istenkirály meló.
Ebből az egy fiuzból, és az én alkalmi melóimból élünk albérletben. Ebből el lehet képzelni hogy mennyire nem könnyű...
Miről mondtam le? Leszoktam a cigiről, nem járok szórakozni, ruhára-cipőre nem költök, csak félévente 1x, busz helyett gyalog járok én is, párom is (ő napi több másfél órát gyalogol a munkahelyére, és vissza,de szerencsére jó kondiban van).
Párom szülei messze laknak tőlünk, már fél éve nem láttuk őket, nincs pénz a vonatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!