Milyen most az anyagi helyzetetek? El kell valamit vonnod magadoktól, hgy csekkeket fizessetek be?
Tudjátok, én azt nem értem, hogy ugye mindenki tisztában van vele, hogy szar a helyzet, de ehhez képest semmi szolidaritás nincs a munkahelyeken sem egymás iránt.
Már ketten is irtátok, hogy mindennap kiidegelik a férjeteket.
Hát én pasi vagyok, és engem is kiidegelnek, de cserébe le is nyúlom őket ahol csak tudom! Aztán vigyorgok a szemük közé!
Édesapám havi 80-t keres,túlórázik minden nap de nem nagyon fizetik ki.
Édesanyám szintén 80 körül keres.
Erre vagyunk négyen,sokszor nem elég hó végéig,ilyenkor kölcsönkérünk.
A becsületéből senki sem él meg.
És inkább azt veszítsem el, mint a fizikumomat az éhezéstől.
Mi a csekkbefizetést szoktuk halogatni. Egyik hònapban vizet plusz távhöt nem fizetünk, másik hónapban közösköltséget és villanyt. Ami mindig be van fizetve az az internet, mert nálunk kivétel nélkül mindenki gépfüggö.
Nem egyszerü, tudom, de próbáljátok ezt meg, hátha, még mindig jobb mintha nem tudnátok enni. Mi legalábbis így gondolkozunk.
ma 20:08
Na látod már kérdező?
Erre mész a becsületességgel!
Hát én a mostani melómat is úgy szereztem, hogy az önéletrajzomat telehazudtam olyan munkaheylekkel aminek még a közelében sem jártam.
De mint utólag kiderült csak a papír miatt vettek fel, ezt a Hr aszisztenstől hallottam a folyosón mikor már melóztam 2 hete, és nem rám vonatkoztatta, hanem újabb emberekre, hogy "mindegy az akármilyen ha papírja van vagy dolgozott már, vedd fel".
Próbálj a munkaadó fejével gondolkodni, és csak azokat tudasd vele amikre ő nagyot bólinthat ha elolvassa.
Egyébként az előző melóhelyemről is lenyúltam egy év alatt több mint fél millát, mert még arra is lusták voltak, hogy egy rohadt páncélt vegyenek a bevételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!