Kisgyerekkel albérletet keresünk. Miért diszkriminálnak minket a lakástulajdonosok már előre?
A hirdetéseknél olvasni, hogy gyerek akadály/nem akadály. A hirdetési oldal üzemeltetője felajánlja a hirdetőnek, hogy ikszelje be az egyiket. Már ez furcsa.
Ez nem nyílt diszkrimináció? Ha az lenne, hogy cigány akadály/nem akadály vagy, hogy fogyatékos akadály/nem akadály. Akkor már ma este erről szólna a híradó, a kisebbségi ombudsmannak habzana a szája etc...
Ehhez képest a gyerek az nyugodtan lehet kizáró tényező egy lakás bérbeadásakor.
Fel vagyok háborodva!
Azért írom bele a hirdetésbe,hogy gyerek/kutya kizáró ok,hogy megkiméljem a lakáskeresőket és magamat a felesleges köröktől.Miért lenne az jobb,hogyha azt mondom már ki van adva? Akkor se lesz hol lakniuk. Egyébként baromira nem érdekel,mint már mondtam sokszor visszaéltek a jóindulatommal innentől kezdve én csak a saját érdekeimet nézem. Többet között igen ,iylen is előfordult hogy előadták nekem,jaj a kicsi ygerekkel ne tegyem őket utcára,egy hét múlva fizetnek,mnajd jövőhanpban . Azóta is fizetnek...
nekem ez nem hiányzik,és nem érdekel ha nem tartanak mások jóérzésűnek. És legalább ilyen módon nem tud átkúrni az akinek nincs gyereke.
És,igen képzeld hivatalos papirjaim rendben vannak és adót is fizetek :)A többihez nem kívánok hozzászólni,mert felesleges,kiforgattad a szavaim a másik része pedig el sem jutott az agyadig
és igen igaza volt annak,aki azt írta,hogy jóérzésből nem fogom odaadni egy olyannak a lakásom ingyen és bérmentve akinek nincs... szerintem ezzel mindenki így van.
Baromira nem érdekel,hogy másoknak nincs hol lakniuk ,én legalább bevallom.ha téged annyiry zavar,akkor fogadj be egy családot vagy egy hajléktalant.
Aztan mit ertek el a nagy jogvedok a diszkriminacio tiltasaval?
Nem irhatja ki hogy nem adja ki ciganynak, nonek, homokos parnak, hat nem irja ki. De kiadni nem fogja, mert senki se kenyszeritheti ra hogy olyannak adja ki az o sajat lakasat, akinek nem akarja.
Plusz folosleges koroket tettek igy a tulaj es a berlojeloltek nyakara is.
Nem jobb lett volna mindenkinek, ha ki tudja irni, hogy marpedig en nem adom ki pl cigonak, es ugy a szerencsetlen cigo eleve nem is vesztegeti ra az idejet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!