Kisgyerekkel albérletet keresünk. Miért diszkriminálnak minket a lakástulajdonosok már előre?
A hirdetéseknél olvasni, hogy gyerek akadály/nem akadály. A hirdetési oldal üzemeltetője felajánlja a hirdetőnek, hogy ikszelje be az egyiket. Már ez furcsa.
Ez nem nyílt diszkrimináció? Ha az lenne, hogy cigány akadály/nem akadály vagy, hogy fogyatékos akadály/nem akadály. Akkor már ma este erről szólna a híradó, a kisebbségi ombudsmannak habzana a szája etc...
Ehhez képest a gyerek az nyugodtan lehet kizáró tényező egy lakás bérbeadásakor.
Fel vagyok háborodva!
Egyébként meg ha van pénz, akkor nem hiszem hogy problémát okozhat a dolog, hogy hol lakjatok.
Amúgy szerintem ha nagyon nem jön össze, akkor vidéken kell próbálkozni.
Ott olcsóbb is, meg van kert is meg minden, és nem szoktak szóvá tenni se kutyát, se gyereket.
Csak akkor számolni kell az utazgatással, vagy kell egy normális kocsit venni.
Egyébként szerintem is jobb lenne lenyugodni, mert nincs annál gázabb mint amikor hazaérsz és a cuccaid a kapu előtt, a zár meg le van cserélve..
És sajnos megtehetik, és meg is teszik bárkivel, bármikor, ha van kauciód, ha nincs.
Jogorvoslatra meg várhatsz ebben az országban.
Én mindenkivel ugyanolyan stílusban beszélek, ahogy ő velem. Ti kezdtétek a bunkózást "te fordítva ülsz a lovon" és hasonlók.
Én csak lakni szeretnék valahol a gyermekemmel együtt. Ehhez képest felháborító, hogy a legtöbben esélyt sem adnak.
De jó lenyugszom. Mindenki visszakapja azt, amit ad! Ma ti vagytok a jobb helyzetben és diktálhatjátok a szabályokat. Holnap nektek fogják ugyanezt tenni! Akkor talán rájöttök, mi fáj nekem...
Én nem mondtam neked semmi olyat, egyébként én is bérletben lakom, csak lakást bérlek.
Amiket meg leírtam, majdhogynem tapasztalat.
Az albérlet sajnos ilyen, az is csak egy üzlet, és a saját problémáidat csak te oldhatod meg, mert másokat nem fog érdekelni.
Ez van.
De én a helyedben körbenéznék vidéken, ott kevesebb az elvárás, és olcsóbbak is, főleg ha valami önkormányzatit fogsz ki..
Ja meg mégvalami, soha ne interneten, vagy újságban keress, mert azok a legszrabbak a legkcsögebb kiadókkal..
Az igazán jó helyeken, csak ki van rakva az ablakba, vagy szóbeszéd útján terjed..
Köszönöm anonym. Nem is neked szólt a kirohanásom.
Biztos lesz majd helyünk valahol. Vidék sajnos megintcsak a gyerkőc miatt nem játszik. Az óvodába csak a körzetes gyerekeknek van hely (hiába a szabad óvodaválasztás, a helyhiány miatt a körzetesek előnyt élveznek és be is töltik az összes helyet.) Vidéki lakosként nem járhatnák a városi óvodába...
Egyszerűen hihetetlen, hogy miért nehezítik lépten nyomon a gyermeket nevelőket. A társadalom szociális érzékenységének, a demokrácia fejlettségének állítólag fokmérője az, hogy hogyan bánik a gyermekekkel.
Ez igaz lehet, ahol most vagyunk is baráti ajánlás volt :)
Csak sajnos a tulajdonosunk válik és vissza akar költözni hamarosan...
Ha Pécsett valaki tud egy kis garzont, ahol gyermekkel együtt szívesen látnak, akkor írjon ide légyszíves...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!