Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan döntenétek, hallgatnál...

Hogyan döntenétek, hallgatnál anyukádra?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok, kaptam egy lehetőséget nagybátyámtól hogy pénzhez jussak de ehhez velük kell mennem(szűk baráti kör) és persze leszámolni a suliban, Azért nem mondtam rögtön nemet mert átfutott a fejemen hogy a sulit úgyis unom nem érdekel egyáltalán, és legalább most szabad lehetek.

Anyám viszont nagyon ellene van, Ausztriába mennénk ami szerinte túl nagy falat számomra és hírtelen besokallnék.

Eléggé félt h nagy bajom lehet mivel csak én vagyok neki az egyetlen gyereke, de ilyenkor nevetek mindig hogy ne mondjon hülyeséget elvégre jó buli lesz és pénzem is lesz szóval nem napot lopni megyek oda

Nemtől függetlenül a szívedre v anyukádra hallgatnál?

2011. febr. 27. 21:01
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
77%

Okés, figyi, fogadjunk... Én tuti jól fogok keresni, hála a melómnak, nem a pénz érdekel, páromnak egy kanyi vasa sincs, én vagyok még így is, aki eltartja saját magát, pedig nem dolgozom.

Én inkább mélységesen elítélem az ilyen gondolkozást, hogy már 18 évesen eleged van a tanulásból, és az élet könnyebbik oldalát fogod meg, mert ne mondd nekem, hogy ez a meló megterhelő lesz. Vagyis lehet az lesz, mint egy nem tisztességes meló. Én ezt ítélem el. Nem érdekel, ha valakinek nincs szakmája, jó melója. De könyörgöm, egy értelmes pasinak legyen már érettségije.

2011. febr. 27. 22:22
 32/48 A kérdező kommentje:

Ha a palid se több nálam ezekszerint, akkor meg végképp ne szólj le.

Attól hogy most abbahagyom a tanulást még nem jelenti azt hogy vége az életemnek, átmeneti dolog ez vagy könnyen lehet végleges is, meglátjuk mi sül ki belőle

Az értelem nem az érettségiben és egyéb sz*r mihaszna papírokban nyílvánul meg elsősorban

Nem tudom te hogy viselnéd el azt ha abszolút nem érdekel az a szakma amire éppen jársz, amit nem szeretek és nem köt le nyílván nem fogom szenvedéssé alakítani

2011. febr. 27. 22:32
 33/48 anonim ***** válasza:
75%
Egyáltalán mondtak valamit arról, mit kellene csinálnod?
2011. febr. 27. 22:32
 34/48 A kérdező kommentje:

Konkrétumokat nem mondott nagybátyám, de milyen munkát tudnál elképzelni ami könnyű és mégha törvénybe is ütközik mégis sok pénzről szól?

Ha van ötleted olyanokban gondolkodj, nekem is meglepetés lesz.

De legalább jó mobillal, szép ruhákban járkálhatok

2011. febr. 27. 22:36
 35/48 anonim ***** válasza:
75%
Bankrablás, pénzhamisítás, prostitúció... ezek ugrottak be.
2011. febr. 27. 22:37
 36/48 A kérdező kommentje:
Ilyenek biztosan nem mint pl: Embercsempészet/Gyilkolás/Pénzmosás/Bankrablás
2011. febr. 27. 22:43
 37/48 anonim ***** válasza:
90%

Hallod, öcsém, te hülyébb vagy, mint a valagam. Nagyon felnőttnek képzeled magad, de pont ezért, és emiatt a "jó mobil, szép ruhák" marhaságok miatt vagy olyan gyerek még, hogy ihaj. Két nagy pofon kellene neked anyád részéről, szegényt sajnálom, hogy ez lett a fiából. Ha eszed lenne, akkor itthon is meglennének a szép ruhák meg a jó mobil, csak persze nem egyből, de lassacskán, és tisztességesen. Más hogy csinálja, mit gondolsz? Mit tudsz e az életről? Az ilyen kis buta nyikhajok akarnak egyből meggazdagodni, más meg gürizhet. Na de egyik börtöntöltelék adja majd a másiknak a tanácsot, hamar te is odakerülhetsz, mint ő, ha az ő útját járod. Anyud tudja, hogy ez ROSSZ ÚT, csak téged a pénz még elvakít, mert kicsi és buta vagy.

Egy szó, mint száz: hallgass anyádra, ha nem teszed, NE CSODÁLKOZZ SEMMIN!

Ja, és érettségi nélkül itthon is lúzer vagy.

Ez a véleményem, ha kemény volt, akkor emésszed, és gondolkozz el, hogy miért is írhattam.

25/L

2011. febr. 27. 22:46
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Minek választottál olyan szakmát, ami nem érdekel? Itt is: az értelem nálad volt. Én mentem arra, ami érdekelt, és maradtam is a szakmámban. De komolyan... mégis... mit vársz egy illegális melótól?

Egyébként párom több mint te, alapvetően benne van a jobbra törekvés, a tisztességes úton való pénzszerzés. Lásd, én főiskolás vagyok, mégis van notebookom, okostelefonom, igényes ruháim, és saját életem. Pedig csak ösztöndíjból élek, és anyum nem segít be, mert szegények vagyunk.

Mégis jó úton vagyok a célom felé, és mindezt tisztességes eszközökkel. Nem veszek el az "alja népben". (sry, de jobb kifejezést nem találtam). Te kb olyan srác lehetsz, aki mindenáron a legjobbat akarja, letojja a következményeket, csak pénz legyen minél egyszerűbben. Aztán majd ott ül a romokban heverő élete mellett, és az öngyilkosságon gondolkodik.

2011. febr. 27. 22:48
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Annyit azért megkérdeznék tőle, hogy miért ült 3 évet.. Szerintem amúgy kábítószer üzletbe akarnak belevinni.
2011. febr. 27. 23:09
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Én az erotikus munkára szavazok.
2011. febr. 27. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!