Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan döntenétek, hallgatnál...

Hogyan döntenétek, hallgatnál anyukádra?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok, kaptam egy lehetőséget nagybátyámtól hogy pénzhez jussak de ehhez velük kell mennem(szűk baráti kör) és persze leszámolni a suliban, Azért nem mondtam rögtön nemet mert átfutott a fejemen hogy a sulit úgyis unom nem érdekel egyáltalán, és legalább most szabad lehetek.

Anyám viszont nagyon ellene van, Ausztriába mennénk ami szerinte túl nagy falat számomra és hírtelen besokallnék.

Eléggé félt h nagy bajom lehet mivel csak én vagyok neki az egyetlen gyereke, de ilyenkor nevetek mindig hogy ne mondjon hülyeséget elvégre jó buli lesz és pénzem is lesz szóval nem napot lopni megyek oda

Nemtől függetlenül a szívedre v anyukádra hallgatnál?

2011. febr. 27. 21:01
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
73%
Anyukamra hallgatnek.
2011. febr. 27. 21:05
 2/48 anonim ***** válasza:
92%
A sulit befejezném, más dolgokon utána gondolkodnék. Tehát az eszemre hallgatnék....majd utána megint az eszemre és mennék...
2011. febr. 27. 21:05
 3/48 anonim ***** válasza:
71%
A szívemre, egyrészt mert munkahelyed lesz, másrészt mert 1x úgyis ki kell repülnöd. Beszélj vele, mondd el neki, hogy tartanád vele a kapcsolatot, ha lehetséges, meglátogathatna, stb...Minden ami megnyugtatja. Egyébként meg nagykorú vagy, akármit s csinálsz, nem fog rád (sokáig) haragudni.
2011. febr. 27. 21:06
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
A sulit mindenképpen be kellene fejezned! Arra még szükséged lehet. Nem írtad,hogy milyen munkára mennél? Mi az a szűk baráti kör? Kicsit gyanúsan hangzik ez a dolog. Lehet,hogy anyukád is ezért tartja nagy falatnak? Miért gondolja,hogy nagy bajod lehet?
2011. febr. 27. 21:07
 5/48 anonim ***** válasza:
100%
anyumra hallatnék, mert 18 évesen nem adhatod fel az életedet gondolom nincs éretségid, se szakmád..és még itt áll az egész élet elötted szóval ne cseszd el, anyudra hallgas ő mindig jót akar..:) ha lesz szakmád, éretségid, kijártad a sulit akkor majd ha kedvd lessz ehez a munkához és ha lessz akkor menj el, ne hagyd ott a sulit..:)
2011. febr. 27. 21:07
 6/48 anonim ***** válasza:
100%
Érettségi előtt állsz? ha még nincs érettségid, anyádra hallgass.
2011. febr. 27. 21:10
 7/48 anonim ***** válasza:
94%

Mit szeretnél Ausztriában csinálni? Tudsz egyáltalán németül? Május 1ig még nem tudsz, csak max. feketén dolgozni.

A sulit szerintem mindenképp fejezd be. Mst indul majd úgyis 1 nagy áramlat Ausztriába, szóval nem biztos, hogy olyan könnyen tudsz majd munkát szerezni...

2011. febr. 27. 21:10
 8/48 anonim ***** válasza:
100%

A sulit ne add fel semmiképp! Az csak látszatszabadság, ha egy időre sikerül elszabadulnod otthonról, meg ideiglenesen keresel pénzt is. De aztán, mindenféle végzettség nélkül elég nagy kakiban leszel!

Szerintem végezd el a sulit, inkább aztán keress valami munkát külföldön.

2011. febr. 27. 21:12
 9/48 anonim ***** válasza:
100%
Sulit mindenképpen fejezd be! Nem számít, hogy unod, vagy nem.
2011. febr. 27. 21:12
 10/48 A kérdező kommentje:

Nem lep meg hogy ennyien az anyuka mellett álltok és a suli mellett, de az a helyzet hogy ha én nemet mondok találnak helyettem mást, és járhatok tovább suliba ami nem olyan jó.

Márc 11.-ére kell magam indulásra készen cakkba szedni, nem mondták el milyen munka de sejtem hogy pénzes dolog

Mert nagybátyám 3évet börtönbe volt és miután kijött hamar elrendezte magát anyagilag, gondolom azóta is "onnan" van pénze ahonnan elkezdte

Anyám nem igazán amiatt ideges mert hogy bajba keverne mert nem embereket öl hanem csak pénzt keres, mivel én is egyke vagyok így végre többed magammal lehetek "nagyfiúnak" érezhetem magam közöttük. Szóval értitek

2011. febr. 27. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!