Hogyan döntenétek, hallgatnál anyukádra?
18 éves srác vagyok, kaptam egy lehetőséget nagybátyámtól hogy pénzhez jussak de ehhez velük kell mennem(szűk baráti kör) és persze leszámolni a suliban, Azért nem mondtam rögtön nemet mert átfutott a fejemen hogy a sulit úgyis unom nem érdekel egyáltalán, és legalább most szabad lehetek.
Anyám viszont nagyon ellene van, Ausztriába mennénk ami szerinte túl nagy falat számomra és hírtelen besokallnék.
Eléggé félt h nagy bajom lehet mivel csak én vagyok neki az egyetlen gyereke, de ilyenkor nevetek mindig hogy ne mondjon hülyeséget elvégre jó buli lesz és pénzem is lesz szóval nem napot lopni megyek oda
Nemtől függetlenül a szívedre v anyukádra hallgatnál?
Attól függ hány éves vagy, milyen végzettséged van és a végzettségedhez képest mennyi fizetést kapnál. Ha például középiskolába jársz akkor anyukádra hallgass, inkább legyen egy érettségid aztán szakmád és tanulj,mint hogy elmenj Ausztriába pár hónapra/évre dolgozni aztán hazajössz/ottmaradsz és érettségi, szakképesítés nélkül nem fogsz majd munkát találni. Ha főiskolába jársz és nem megy jól akkor menj Ausztriába de ha jól megy akkor maradj és tanulj.
Én a helyedben anyukámra hallgatnék és még tanulnék mert munkát akkor is találhatsz ha befejezted a sulit, lehet jobbat is. Tanulni viszont nem sokszor van lehetőséged és később nem mindegy hogy mennyi pénzből fogsz emgélni és milyen munkát fogsz végezni.
Fekete munkáról van szó, engem úgymond bedugnának a munkába
Meg gondolom ezért is nem kérdezett a végzettségemről, így nem is lényeg ezekszerint csak legyen ember aki megy
Ha börtönbe akarsz kerülni,azt itthon is megteheted!
Természetes,hogy a nagybátyád nem mondja el,hogy ez is benne lesz a pakliban. Túlságosan naiv vagy!
Sulit befejezed!!
Nemtudhatod, hogy hirtelen ez a csodás álommeló megszűnik egyik napról a másikra és ottmaradsz munka, illetve szakma nélkül!!!Fejezd be a sulit ne szúrj ki magaddal!!!
Aztán oda mész ahová akarsz másképp pedig azt se felejtsd, hogy anyukád biztos jót akar neked!! :D
25/L
Te tényleg azt képzelted, hogy kiírod ide a kérdést, és mindenki anyukádat fogja támadni?
Én kb letojom, hogy mit csinálsz, de össze nem jönnék egy olyan pasival, akinek 8 érettségije van meg, olyan hülye, hogy nem tanul, mert szegény unja a sulit, ráadásul elmegy a börtöntöltelék nagybátyjával fekete melózni.
Én a többiekkel ellentétben remélem sittre kerülsz, megtapasztalod az ottani életet, és az ottani fiúk majd nagyfiút varázsolnak belőled.
Szerintem nem az a nagyfiú, aki 18 évesen melózik, hanem aki korának megfelelő érettséggel gondolkodik. És bevallom öcsém, te nem vagy köztük.
22/L
21:33-as vagyok:
Hozzáfűzném: könnyen lehet, hogy a nagybátyád jó akar neked, de rosszul próbálkozik. Csak ártatsz magadnak, ha elmégy. Az a meló ott lesz másfél év múlva is, és akkor nem egyik napról a másikra fogsz élni további életedben.
Ha önálló akarsz lenni, és felelősen gondolkozol, akkor nem ugrasz bele bármibe, amit eléd sodor a szél. Gondolkodj!
22/L
Fogalmad van arról miket beszélsz?
Nem minden lánynak a pénz a fontos és h mennyit tud az adott srác, képzeld el ahhoz képest h ott hagyom az iskolát semmivel nem leszek kevesebb mint más.
A magadfajta nőket mélyen ellehet ítélni, aki csak azt nézi mennyit tud a hapsija.
Szerencsére még a közelembe se jött egy olyan nő mint te, lehet elhajtanám a francba
Van aki elítéli a nem tisztességes pénz szerzést, az esetben pedig tartsa a száját vagy kapja be.
Egyezzünk meg annyiban hogy téged se érdekel az én dolgom, és engem se a tiéd.
Nyílvánvaló hogy nem neked lesz jobb az életed, hanem annak a lánynak aki majd velem lesz.
Mindenki jön azzal hogy ez nem jó dolog, pedig szívesen tartaná a markát sok pénzért könnyű munkával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!