Nem szeretted, de mégis hozzámentél? /elvetted?
Figyelt kérdés
Én majdnem hozzámentem a vőlegényemhez,pedig nem szerettem,csak barátként, da azt hittem változni fogok... szakítottam vele mégis,nehéz volt,most is kísért a dolog2011. febr. 26. 23:27
11/15 anonim válasza:
Ez nem a te hibád. Te nem voltál belé szerelmes, és ő a a saját érdekében megtehetné, hogy továbblép, de nem teszi.
12/15 anonim válasza:
Kérdező, tulajdonképpen mi motivált arra, h feltedd a kérdést? Az ő viselkedése és a te bűntudatod elbizonytalanított abban, hogy jó döntést hoztál-e? Vagy netalántán vonzódni még vonzódsz hozzá?
13/15 A kérdező kommentje:
Hát,inkább az előbbi...
2011. febr. 27. 00:18
14/15 anonim válasza:
Hát pedig az ő életéért nem te vagy felelős, és azért sem, hogy nem látja be, hogy nem lett volna jó neki egy nő mellett, aki nem szerelmes belé. Felnőtt döntést hoztál, kitartás.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.. :)
2011. febr. 27. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!