Voltál már úgy valakivel, hogy valójában nem is szeretted?
Nekem volt egy ilyen kapcsolatom. Az elején nagyon szerelmes voltam belé, viszont ő nem úgy adta azt vissza, ahogy vártam volna, ill. hát.. gondolatban, később pedig tettel meg is csalt.
Két és fél évet voltunk együtt, ebből fél évig kb nagyon szerelmes voltam belé. Ez volt az elején. Utána már csak a kapcsolatot probáltam rendberakni, de mivel csak én küzdöttem, hogy jobb legyen, otthagytam.De ő visszakönyörögte magát Sokszor eljátszottuk a két év alatt ezt, míg végül most karácsonykor mikor mondtam neki, h még egy utolsó esélyt kap, közölte, hogy ő mégsem engem akar, hanem egy másik lányt akar megismerni...
Azért maradtam vele, mert ő jelentette az egyetlen támaszomat, a családomat. És mert nagyon ragaszkodó tipus vagyok. Szerelemmel már nem szerettem,csak szeretettel, mint barátot.
Másra vágytam, mint amit ő adott. Többet szerettem volna az odafigyelésből, a romantikábol. Mikor megismerkedtünk még diák volt, aztán lett főállása, akkor írta a diplomáját is, és teljesen kifordult önmagából.
Azóta a mostani kapcsolata nagyon hamar megromlott...
Evvan.
11:18-as válaszadó vagyok, ajánlom ezt az oldalt elolvasni:
Voltam. 10 hónapot. Az ok pedig az, hogy ő nagyon nagyon szeretett és kötődött hozzám. Így is jöttünk össze, hogy ő már annyira vergődött, hogy nem bírtam tovább húzni az idegeit és nem akartam megbántani, mert nagyon jó barátom volt és élveztem is, hogy mindent elmond nekem és én is elmondhatok neki.. Mondjuk ehhez kellett az a szerotonin szint is ami a vérében volt miattam, de lényegtelen..
Szóval 10 hónapig voltunk együtt, mikor kitalálta, hogy már nem szeret és legyen vége. Aztán vége lett.. Ő sem bánkódott és én se.
Bár én az elején kikötöttem, hogy én őt úgy szeretem, mint a húgomat(idősebb volt nálam...) és nem fogom jobban, de ha ez neki megfelel és el tudja viselni az én stílusomat korlátozások nélkül akkor legyen...
Bár én sohasem akartam jobban szeretni, mert én tökéletesen megvoltam elégedve azzal ami van. És elég volt az, hogy ő engem nagyon szeret és ezzel neki örömet szerzek, hogy ott vagyok vele... Mondjuk röstellem, de az első csókra várnia kellett vagy 2 hónapot illetve a kezét is elég nehezen fogtam meg az elején, de aztán belejöttem és minden "normális" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!