Miért jelenik meg a szeretted aki már meghalt?
Figyelt kérdés
barátom keresztapja megjelent nem egy család tagjánál és ma hajnalba a mi ágyunkon ült.2011. nov. 3. 16:41
1/13 anonim válasza:
Aki elhunyt, az már nem jön a Földre többé..max, ha a barátod keresztapjába" bújt démon vagy egyéb nem e világi tag.
2/13 anonim válasza:
Akar valamit, talán elrendezetlen ügy miatt.
3/13 anonim válasza:
Mert hisztek ebben a babonában. A halottak NEM jelennek meg.
4/13 A kérdező kommentje:
mindenkitől eddig megkérdezte hogy hogy van meg ilyenek de annyira ijesztő és azt is mondják h lélekért is jöhet ha vki a családból nagyon beteg :/
2011. nov. 3. 16:51
5/13 anonim válasza:
Ha lélekért jön, akkor csak az látja, akiért jött, ha többen is láttátok, és mindenkitől megkérdezi, hogy hogy van, az fura, hisz mindenkit csak nem visz el egyszerre.
6/13 anonim válasza:
elrendezetlen?O.o ez hülyeség... nem a Szellemekkel suttogó c. tv műsort és társait vedd alapul ':D az aki elhuny megváltást kap, kivétel aki nem-(purgatórium) És ha netalán tán látsz egy elhunyt rokonod vagy ismerősöd arcprofilját az nem ő csak 1 démon, aki belebujt egy testben, mint már írtam.
7/13 anonim válasza:
és meg sem kínáltátok semmivel?, hogy lehettek ennyire bunkók én biztos nem mennék vissza!
8/13 anonim válasza:
Amikor valaki elhuny, akkor a lelke 30 napig még a földön marad. Ennyi ideje van a családjának és szeretteinek, hogy "elengedjék". Ha ennyi idő alatt nem tudnak belenyugodni a szerettei, akkor a földön marad a lelke a következő mindenszentekig, mert csak ezen az 1 napon nyílik meg az ég, ilyenkor tudnak eltávozni a földön maradt elhunytak. Én így tudom... A látok állítólag mindenszentek napján látják, ahogy megnyílik az ég és mennek fel az elhunytak.
9/13 anonim válasza:
Én a helyében felpofoztalak volna titeket, hogy még egy puszedlit se sütöttetek..
10/13 SzellemKutató válasza:
Üdvözlet!
Általános tévhit, hogy valami elrendezni való dolguk van. A világ lehető legnagyobb titka, hogy miért ütközik ez a két sík egymással, és hogy miért van egy kisebb rés, ami miatt nem tudnak a "lelkek" átjutni. Ez nem az én hatásköröm, ezt én is alaptalan állításnak tarom. Jobb ötletem még sincs.
GH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!