A bátyám meghalt, mikor még nem is született meg. Így nem is ismerhettem meg, de szeretnék beszélni vele. Nincsen valami mód, hogy kapcsolatot létesítsek vele?
Ha találkozol egy neked szimpatikus pasassal, képzeld,hogy ő a bátyád,és akkor beszélhetsz vele. De ne csodálkozz,ha esetleg bolondnak tart.
Tudod,már nem a középkorban élünk,hanem 2011-ben.
Kedves Kérdező!
Jó nagy fáziskéséssel, de annál nagyobb jóakarattal írom a válaszom.
Az én bátyám is meghalt, még a születésem előtt, nem ismerhettem. Én nem kerestem Vele a kapcsolatot, mégis együtt éltem a lelkével gyakorlatilag harmincnégy hosszú éven át. Szerettem Őt, mégis ez a fajta szimbiózis egyikünknek sem szolgálta a lelki fejlődését, így egy családállítás segítségével elköszöntem Tőle, és elengedtem Őt.
Szeretettel kérlek, hogy ne kísértsd a Sorsot, és ne zavard a bátyád lelkét! Akár reinkarnálódott, akár nem, egy ilyen kapcsolatfelvétel egyikőtöknek sem válna a hasznára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!