Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Angyalkommunikáció hogyan...

Angyalkommunikáció hogyan zajlik? Hogyan tudom, hogy ki az én angyalom, és hogyan vehetem fel vele a "kapcsolatot"? Nehéz helyzetben vagyok és kiutat keresek.

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 22:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Angyalkommunikáció, hát nehéz dolog, én általában főbe lövöm magam és utána tudok vele beszélni.....
2011. máj. 1. 22:59
 2/13 Eruthalion ***** válasza:
80%

Ha nehéz helyzetben vagy, és segítséget szeretnél kérni a problémád megoldásában, ajánlom az Atlantisz Angyalai című könyvet, ott pontosan le van írva, hogyan, melyik angyallal vedd fel a kapcsolatot.

Ha em tudod beszerezni a könyvet, vagy legalább egy pdf változatát, akkor tedd a következőt :

Elsötétített szobában gyújts egy gyertyát, halkan lágy zene szóljon ( ha kell hozzá zene, küldök neked megfelelőt, írj privátot az emailcímeddel ) egy kis füstölővel még kellemesebbé teheted a hangulatot. A lényeg, hoy olyan meghittség legyen a szobádban, amilyet sokszor karácsonkor is nehéz előidézni.

Elég, ha csak gondolatban szólítod a saját őrangyalodat : mindenkinek van, nevezd simán "Őrangyalom"nak, és krd meg, hogy hívja segítségül a problémáddal kapcsolatos angyalt, majd ha úgy érzed, hogy Ő isjelen van, intézd hozzá a kérésed a lehető legnagyobb szeretettel és tisztelettel. A végén köszönöm, ha szívből jön, és avval a tudattal, hogy nem hiába, akkor igen nagy erejű.

az angyalok nem szóban, ésnem is gondolatokkal, hanem a legerősebb energiahullámokkal, amiket képesek vagyunk érzékelni : érzelmekkel fognak válaszolni.

Már a jelenlétüket is fogod érezni, határtalan szeretet formájában.

Azonban, ha a problémád karmikus eredetű, azaz mindenképpen így kell lennie, akkor sajnos nem fognak segíteni, ugyanis ha tényleg az a feladat, hogy meg kell tapasztalnod azt, ami történik veled, akkor sokkal többet segítenek, ha nem segítenek, ugyanis a lelked fejlődése múlik a dolgon. ( nézz utána a karmának, a lélek fejlődni akarásának ha szükségesnek érzed )

Ilyen esetben azt is kérheted, hogy ha már eleget tanultál, akkor segítsenek.

Érdemes utánanézned az angyalmágia témakörének is.

2011. máj. 3. 16:22
 3/13 anonim ***** válasza:
55%
Az utolsó válaszoló van valami elérhetőséged msn v skype vagy valami? nagyon érdekel amit leírtál és szeretnék bővebben kérdezni
2011. máj. 3. 17:23
 4/13 Eruthalion ***** válasza:
írj privátot a kérdéseddel, és az emailcímeddel, és amire tudok, válaszolok a legjobb tudásom szerint
2011. máj. 3. 17:52
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Eruthalion

hát ami írtál, azon majd besz*rtam a röhögéstőlXDDDDD

2011. máj. 3. 21:55
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

utolsó vagyok

habár a kérdésen is k**rva nagyot röhögtemXDDD

2011. máj. 3. 21:56
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
Az őrangyaloddal nem találkozhatsz, az nem egy személy.
2011. máj. 4. 00:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Szeretnék egy történetet megosztani veletek.Természetesen hiszek az angyalokban,és tudom,hogy segítettek már nekem,mikor más kapaszkodóm nem volt.A fiam azonban az előző hozzászólókhoz hasonlóan már már lekezelő módon nyilvánítja ki a témával kapcsolatos szkepticizmusát.Pár évvel ezelőtt meg akarta szerezni a jogosítványt.Levizsgázott kresszből,de egy évig egyéb tanulmányai miatt nem kezdhette el a vezetést.Ezalatt vizsgája érvényét vesztette.Újra le kellett tennie .Nem foglalkozott vele különösebben,de mikor másodszor jött haza sikertelen eredménnyel,bepánikolt.Tudtam,hogy maga alatt teljesít.Harmadik alkalommal éppen ültem a kád szélén takarítás közben és gondolatban megszólítottam az őrangyalomat.Megkértem,hogy ha lehet,beszéljen már a fiam őrangyalával,hogy segítsen túljutnia ezen a vizsgán,mert amilyen mamlasz,még képes és eltolja.

A fiam hazaérkezése után a: Sikerült? kérdésemre nagyon elgondolkodva válaszolt.Anya sikerült,de mintha valaki segített volna.

2011. máj. 4. 19:44
 9/13 anonim válasza:

Szia!

Én napi szinten használok angyal kommunikációt és segítséget!A leírtak alapján én is mosolyogtam dolgokon.Az angyalok gondolatok alapján is kommunikálnak, ha elég magas rezgés szinten vagy..ezt bizonyos szintig tudod te is emelni,de külső segítség is kell -tehát tanulni kell!!!

Tudok benne segíteni,írj privit,de azt tudod kell, ha ilyen dologba kezdel ez nem egy alkalmas tevékenység,ez egy életre szól.Csodálatos dolgokat tapasztalhatsz de ugyanakkor vannak félelmetes és sokszor már szinte hihetetlennek tűnők is.aki nem tudja ezeket elfogadni és nem is akarja,az sosem fogja érzékelni a jelenlétüket...huu rengeteget lehet erről beszélni,minden esetre tényleg tudok segíteni ebben írj nyugodtan privit.Ha nem is rögtön tudok válaszolni ,de igyekszek:)

2011. máj. 4. 20:28
 10/13 anonim válasza:
ami Atlantiszban működött és jó volt, az a 21. században most, itt valószínűleg nem az.
2011. máj. 4. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!