Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Angyalkommunikáció hogyan...

Angyalkommunikáció hogyan zajlik? Hogyan tudom, hogy ki az én angyalom, és hogyan vehetem fel vele a "kapcsolatot"? Nehéz helyzetben vagyok és kiutat keresek.

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 22:04
1 2
 11/13 Eruthalion ***** válasza:

Kedves 20:28!

Ezt a választ egy olyan embernek írtam, aki teljesen kezdő a témában, és azt írtam le neki, hogy ő maga hogyan lesz képes a kommunikációra. Természetesen létezik magasabb szintű formája is ennek, akár meditatív állapotban, akár asztrális, akár mentális szinten, deazt is vedd figyelembe, hgy valahol el kell indulnia ezen az ösvényen. Már persze ha valóban elkezdi. Az első lépéseket írtam le, a többit magától kell megtapasztalnia, és eldöntenie, kíván - e tovább lépni avagy sem.

2011. máj. 4. 21:01
 12/13 5133 válasza:
Hol éltek TI?
2011. máj. 11. 19:59
 13/13 anonim válasza:
De, tökéletesen ugyanaz, csak ha nem vagy beavatva, akkor inkább ne csinálj semmit, mert az egész rosszra fordulhat. :)
2014. szept. 3. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!