Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hozzámennél valakihez, akinek...

Hozzámennél valakihez, akinek rengeteg adóssága van?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem nem pár százezerről van szó...Nagyon nagy hitelt kellett felvenniük a vállalkozásukra,még 20 évig kell fizetni a törlesztést.Így a saját lakásra hogy vennénk fel hitelt?Adósság adósság hátán?Ti bevállalnátok?
2011. febr. 26. 12:25
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Nyilván közös,ha nem is papíron,de ha egyszer együtt élnénk,akkor fizetni kell a rezsit,meg kaját és ha ő nem tudja,akkor nekem kellene.
2011. febr. 26. 19:28
 42/46 anonim ***** válasza:
Az még elviselhető.
2011. febr. 26. 19:51
 43/46 A kérdező kommentje:
Mi viselhető el?Hogy én fizetek mindent?Mégis miből?
2011. febr. 26. 20:18
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

Tanulságos történet:

Szerelem első látásra. Pasi ígér fűt-fát, mesél élettörténetet. Kívülről két jól működő vállalkozás, az övé és az enyém. Telik az idő, eljegyzés, házasság, gyerek. Bébike 3 hónapos, mire apukának már szólok, hogy tán ő is kivehetné a részét a dolgokból anyagilag is. Mert az én lakásomban laktunk, lévén neki nyaralója van, a volt házastársával közös házat még nem sikerült eladni...

Menet közbe kiderült, adóssága mint a tenger, a házból egy fillér sem marad, tehát ne is álmodjunk nagyobb lakásról...az autóját el kellett adni, a vállalkozása a csőd szélén áll. Akkor vetett szemet az én megtakarításomra. Megsértődött, mikor nemet mondtam. Le is lépett. Most az új kedvesét dolgoztatja a vállalkozásában...gondolom ő adott pénzt...vagy még nem ismeri igazán.

Őszintén azt mondom neked, hogy az ember anyagi dolgai ha nincsenek rendben (tehát túl sokat költ, vagy sok az adóssága de szeret jól élni stb.)az nem vall felelősségteljes emberre, és én ebbe nem bonyolódnék bele a helyedben. Mert hiába írsz szerződést, hogy az adóssága nem közös, attól még nem fog tudni beszállni a közös költségeitekbe. Azt pedig gigolónak hívják mifelénk. És igen, az ilyen pasik kedvesek szoktak lenni. Sőt, túl kedvesek. Az pedig legyen mindig gyanús!

2011. febr. 26. 22:12
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha már az is gond, hogy eltartod, miért gondolkozol egyáltalán azon, hogy húszéves eladósodásba sodródj?
2011. febr. 27. 13:01
 46/46 anonim ***** válasza:
Nálatok még az sem működik, hogy legalább felesben fizessétek a költségeket. Mi lesz, ha gyerek lesz, és neked kiesik a jövedelmed egy része? Akkor ki fogja helyetted eltartani a családot?
2015. okt. 27. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!