Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hozzámennél valakihez, akinek...

Hozzámennél valakihez, akinek rengeteg adóssága van?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem nem pár százezerről van szó...Nagyon nagy hitelt kellett felvenniük a vállalkozásukra,még 20 évig kell fizetni a törlesztést.Így a saját lakásra hogy vennénk fel hitelt?Adósság adósság hátán?Ti bevállalnátok?
2011. febr. 26. 12:25
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
85%

járjatok utána, hogy jogilag hogy is van ez...hiszen házasság előttről származik az adóssága...

de ne vegyetek fel még több hitelt :-I

2011. febr. 26. 13:37
 32/46 anonim ***** válasza:
35%
utólsó te ritka nagy marha vagy van még pasi a világon menj vissza anyádhoz
2011. febr. 26. 13:41
 33/46 anonim ***** válasza:
62%

Nem drága, ilyen pasi nincs még egy a világon. :) Jóképű, kedves, rendes, tisztességes. Jó humora van, és ügyesen barkácsol, főzni is tud. Imád engem, bármit megtenne értem, és én is nagyon szeretem őt.

Anyámból sincs még egy, szemét és kihasznál mindenkit. Életemben nem kaptam tőle dícséretet, akkor is szidott ha jól csináltam valamit.

Akkor lennék ritka nagy marha, ha visszamennék hozzá, és lemondanék páromról.

2011. febr. 26. 13:52
 34/46 anonim ***** válasza:
82%
Csak majd akkor is gondold így, amikor rájössz, hogy soha nem lehet gyereked, mert nem, hogy ruházni, de etetni sem tudnád, mert elveszik az anyósék az összes pénzedet. A legjobbakat!
2011. febr. 26. 13:59
 35/46 A kérdező kommentje:
Aki nekem írta,hogy ne vegyünk fel még több hitelt.Akkor hogy legyen saját lakásom?Szüleimmel lakjam a 2szobás lakásba a leendő férjemmel meg gyerekeimmel?Úgy érzem nincs kiút ebből a nyomorból..
2011. febr. 26. 14:02
 36/46 anonim ***** válasza:
89%
A nyomorból is van kiút, de nem egy ilyen férfi mellett.Itt csak mélyebbre fogsz süllyedni.Nekem soha nem volt semmim, szegény családból jöttem, mégis találtam egy olyan férfit, aki inspirál, aki jobb háttérrel rendelkezik, aki mellett fejlődöm, és gyarapodom, aki a fiunknak kitűnő apja, nekem csodálatos férjem, biztonságban tar, úgy anyagilag, mint érzelmileg, és ma már nem érzem úgy, hogy belecsöppentem a jóba, mert igen is rész vállalok abban, hogy virágozzon a vállalkozásunk, és haladjunk.Nem lakom már régen albérletben, nincsenek anyagi gondjaink, és köszönöm istennek, hogy ez a boldogság megadatott nekünk.
2011. febr. 26. 14:13
 37/46 A kérdező kommentje:
Utolsó,én is egy ilyen társra vágyom.Csak egy olyan férfira,aki ő is ugyanolyan anyagi háttérrel rendelkezik,mint én.Nekem ennyi kellene,nem több.De eddig még nem találkoztam ilyennel.
2011. febr. 26. 14:30
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Igen, így nagyjából végigolvasva.. felmerül a kérdés, hogy vajon a kapcsolat is rendben van-e amúgy? A legutóbbi írásod alapján például már nem is ragaszkodnál annyira a mostani párodhoz.. Mindenképp sajnos életünk részévé váltak az anyagi dolgok, de próbáld külön is nézni a helyzetet, picit kívülállóként is, és hátha egy érzés megmondja a helyes utat.

Ha úgy gondolod, hogy igen, ez AZ A FÉRFI, akkor ugyan házasságot tényleg nem kell kötni, de az adósságok miatt eldobni sem szerintem. A házassági szerződésben sejtem ilyeneket is fel lehet vetni, érdemes egy ügyvéddel egyeztetni, ő biztosra fogja mondani. (De amúgy.. miért kell mindenképp házasodni?)

Továbbá segítheted, de csak mértékkel.. próbáljátok elkülöníteni az anyagi dolgaitokat..

A gyerekek meg amúgy lemondhatnak az örökségükről, így az adósságukról is..

De ismétlem.. szerintem először nézz mélyen magadban, hogy ez benned hogy él.. mennyire szereted őt, és mennyire gondolod, hogy mellette a helyed..

2011. febr. 26. 16:11
 39/46 anonim ***** válasza:

így elsőre azt mondanám, hogy NEM! bár lehet olyan egyéni eset ami felülírja a józan észt.

bár én maximum elvennék valakit.

2011. febr. 26. 16:16
 40/46 anonim ***** válasza:
Lehetnétek csak élettársak. Vagy akkor is közös lesz az adósság?
2011. febr. 26. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!