Hozzámennél valakihez, akinek rengeteg adóssága van?
járjatok utána, hogy jogilag hogy is van ez...hiszen házasság előttről származik az adóssága...
de ne vegyetek fel még több hitelt :-I
Nem drága, ilyen pasi nincs még egy a világon. :) Jóképű, kedves, rendes, tisztességes. Jó humora van, és ügyesen barkácsol, főzni is tud. Imád engem, bármit megtenne értem, és én is nagyon szeretem őt.
Anyámból sincs még egy, szemét és kihasznál mindenkit. Életemben nem kaptam tőle dícséretet, akkor is szidott ha jól csináltam valamit.
Akkor lennék ritka nagy marha, ha visszamennék hozzá, és lemondanék páromról.
Igen, így nagyjából végigolvasva.. felmerül a kérdés, hogy vajon a kapcsolat is rendben van-e amúgy? A legutóbbi írásod alapján például már nem is ragaszkodnál annyira a mostani párodhoz.. Mindenképp sajnos életünk részévé váltak az anyagi dolgok, de próbáld külön is nézni a helyzetet, picit kívülállóként is, és hátha egy érzés megmondja a helyes utat.
Ha úgy gondolod, hogy igen, ez AZ A FÉRFI, akkor ugyan házasságot tényleg nem kell kötni, de az adósságok miatt eldobni sem szerintem. A házassági szerződésben sejtem ilyeneket is fel lehet vetni, érdemes egy ügyvéddel egyeztetni, ő biztosra fogja mondani. (De amúgy.. miért kell mindenképp házasodni?)
Továbbá segítheted, de csak mértékkel.. próbáljátok elkülöníteni az anyagi dolgaitokat..
A gyerekek meg amúgy lemondhatnak az örökségükről, így az adósságukról is..
De ismétlem.. szerintem először nézz mélyen magadban, hogy ez benned hogy él.. mennyire szereted őt, és mennyire gondolod, hogy mellette a helyed..
így elsőre azt mondanám, hogy NEM! bár lehet olyan egyéni eset ami felülírja a józan észt.
bár én maximum elvennék valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!