Hozzámennél valakihez, akinek rengeteg adóssága van?
Az erzelmeidre figyelj nagyon, a belso erzelem, a belso hangra.
Neked kell eldonteni azt, hogy azt az embert eltudod-e fogadni igy, ahogyan van, tehat penztelenul, adosaggal, s ugy, hogy mar tudod azt, hogy Te fogod inkabb eltartani!
Az Anyos jelolt ott van elotted, tehat ha jol belegondolsz, akkor Te is arra szamithatsz,
hogy szomoru lesz a sorsod, mivel nagyon sok mindenrol lekell mondanod,
merlegelj, hogy biztos ilyen eletkorulmenyekre vagysz?
Megeri, mukodni fog ez a kapcsolat hosszu tavon keresztul?
Ha valaki vállalkozásra vesz fel hitelt, annak a jövedelemnek ki kell termelni a törlesztést és ezen kívül még azt a jövedelmet, amiből rendesen meg lehet élni, beleértve azt, amikor pl. lebetegszik és nem termelődik haszon. Ezt az időszakot is fedezni kell a hozadéknak.
Ez esetben mindezt 20 évig.
Ha a hitel felvétele előtt nem végzett/végeztetett rentábilitási számvetést, az egy könnyelmű ember.
Semmiképp sem kötném össze vele a sorsomat.És csak ezért nem.
Igaz, én még nem mentem hozzá, és nem a párom hiteleiről van szó, hanem anyósoméról.
De tudok konkrétumot mondani, hiszen én a jó anyagi helyzetben lévő anyámat hagytam faképnél a párom miatt, mert mindenáron szét akart választani minket.
Ide költöztem, ahol hónap végén már kong a hűtő (ami egyébként elromlott, 14fok van benne és minden rekordsebességgel megromlik), bérletre meg hasonlókra nincs pénzem, egy éve nem láttam tévét, mert anyósom és apósom külön-külön lóg a két tévén egész nap. Ezen kívül már csak az én magammal hozott laptopom létezik, amit párom hord magával iskolába. A havi kerestem teljes egészében anyóséknál landol, mert ők képtelenek eltartani magukat. Eddig 6 millió tartozásuk van, de szorgosan gyűjtögetik, fizetni nem fizetik, így nagy valószínűséggel nemsokára párom örökli a teljes tartozást.
Mégis tűrök, mert szeretem, pedig néha legszívesebben rohannék vissza anyámhoz, és tudom, hogy amíg párom nem talál egy normális melót, addig egy lépést se tehetek innen. Bár ahogy anyósomékat ismerem képesek elvenni az ő fizetését is, és akkor örökre ebben a nyomorban maradok. De a nyugtató általában segít... 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!