Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Illik vinni törülközőt, ha...

Illik vinni törülközőt, ha valakihez megyek több napra?

Figyelt kérdés

Szóval pl. ha átmegyek egy barátnőmhöz ott aludni, szerintetek illik vinni törülközőt? Én nem szoktam.

Nemsokára megyek cserediáknak egy hétre Németországba, szerintetek akkor vigyek?

Mert elég sok helyet foglal a táskámban.

16/L

2011. aug. 8. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Illik, és törölköző a neve, mivel törlöd vele magad, nem törlüd :D
2011. aug. 8. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell, akár sértésnek is veheti. Ha nagyon parás max kifőzi vagy kidobja ha elmentél.
2011. aug. 8. 13:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én vinném a saját törölközőmet. Ragaszkodom hozzá. Valamint nem hiszem, hogy óriási helyet foglal, ha szépen összehajtod.

21/N

2011. aug. 8. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg az emberektől, akikhez méssz?
2011. aug. 8. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem illik, de ez változó. csináld azt, hogy magaddal hozod, aztán ha felajánlanak egyet, akkor fogadd el azt.
2011. aug. 8. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg a családtól. szerintem biztos lesz ott törölköző.
2011. aug. 8. 13:47
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

[link]

illik, de nem muszáj. Ha sok a csomagod, megértik h nem viszel.

2011. aug. 8. 13:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Szten illik. Nem mki szereti, ha a másik az ő törölközőjét használja... mondjuk sztem az a legbiztosabb, ha rákérdezel... persze nem úgy, hogy vigyek-e törcsit, hanem hogy mit vigyél sztük, és akkor általában fel szokták ajánlani rögtön azok a törölközőt, tusfürdőt stb., akik megosztanák veled. Ha meg nem, akkor nem. Egyébként sztem ha jól van összehajtogatva a törölköző és a ruhák, akkor simán befér a táskába. Én 3 hetet voltam Balatonon, és egy normál méretű sporttáskában törölközővel együtt le tudtam vinni annyi cuccot, amennyi kellett... csak jól kell a helyet kihasználni, és tudni kell, hogy milyen ruha az, amit biztosan fogsz kint hordani, és jól szortírozni :P.
2011. aug. 8. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!