Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktátok néha úgy érezni (ha...

Szoktátok néha úgy érezni (ha megnézitek az eddigi életeteket) hogy lúzerek vagytok?

Figyelt kérdés

Hogy bármibe fogtok semmi sem jön össze az életben? (Mindegy hogy rajtad múlik-e vagy külső okok miatt.)

Egyáltalán lehet lúzer az, aki be meri vallani önmagának?

2011. febr. 24. 19:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Mindig felnéztem másokra, tiszteltem olyan embereket, akikről mindig kiderült, hogy nem érdemlik meg. Én csak éltem a kis semmitmondó életemet, lúzerkedtem, mint mindig. Egyik este egy szórakozóhelyen odajött hozzám három kislány (kb gimisek), hogy régóta figyelnek engem és én vagyok a "példaképük", nem beszélgetek velük?

Jót nevettem, de komolyan gondolták. Sose gondold magad lúzernek, mert lehet, hogy olyanok irigykednek a látszólag semmilyen életre, akikről nem is gondolnád. Emeled fel a fejed, ordítsd bele a világba, hogy kőkemény király arc vagy és magasról tegyél mások véleményére.

2011. febr. 24. 20:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Külső okok miatt pláne nem, szvsz ha valaki azt mondja, ez meg az külső okok miatt nem jött csak össze, az nem meri bevallani magának, hogy ő a hibás vagy gyenge..."

Ezt azert megcafolnam. Nekem pl. volt egy sulyos autobalesetem. Elotte le volt fixalva a munkahelyem, de koltozes kozben tortent es mikor munka alltam volna, mondtak, hogy sajnos nem tudnak igy alkalmazni (par hetig a baleset utan nem tudtam vezetni, amugy nem sofor lett volna a munkam meg a munkaba el tudtam volna jutni). De tudnek mas peldakat is mondani az eletembol erre. Mennyire bosszanto, mikor nem sajat hibadbol tortennek ilyen dolgok!

2011. febr. 24. 20:22
 13/22 anonim ***** válasza:

20:20-as! Örülök,hogy ilyen "fordulatot vett" az életed :)!!

Emberek,sosem tudhatjátok,ki figyel rátok! Kedves kérdező,ne csüggedj,ki tudja,milyen pozitív változás történhet az éledben. Nekem mondjuk a hit nagyon sokat segített. Hogy Istenre bíztam magam. Menő arcból lettem ugymond lúzer. Mármint viselkedésben,azelőtt a figyelem központjában voltam mindig,egy nagyszájú,hangos lány,akit senki sem érdekelt,a saját szülei,testvérei,barátai sem,senki ember. Persze voltak jó tulajdonságaim is,de.. Aztán megtértem. És elkezdődött a változás. Nem volt könnyű,sokszor megalázó helyzetbe kerültem,lenéztek az emberek,jelentéktelenné váltam. S nem is tudtam ebből kikerülni,akármennyire harcoltam ellene.De erre szükségem volt,mert csak igy tudtam megtanulni dolgokat,amiket velem másképp nem lehetett megtanítani. Nagyon kemény dió voltam. Végül már akartam a változást,és örülök,hogy lehetséges volt! Nem bánom,hogy nehéz volt akkor. Kaptam egy uj esélyt. Érzem visszatérni az erőt magamba,egy teljesen uj emberként. Legcsodálatosabb,hogy elkezdtek érdekelni az emberek,a gondjaik,szeretek velük lenni :).Ez olyan csodás érzés! Megváltoztam!! Persze nem vagyok most sem a tökély,de mennyivel jobb már igy is :)

2011. febr. 24. 20:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen,sokszor van ilyen érzésem.Bár legtöbb dolog nem az én számlámra írható.
2011. febr. 24. 20:50
 15/22 A kérdező kommentje:
Hogy miért érzem így? Se saját lakásom, se autóm, se meghatározható jövőképem, se barátnőm... -még csak szerelmes sem lehettem soha. Igaz, munkám, (és talán eszem:)) volt (van) mindíg, de inkább csak élek bele a jelenbe. Ritkán előforduló gyengébb pillanataimban úgy érzem, mint ahogy az egyik zeneszerzőnk mondja, "tévedésből jöttem a földre (...)". De félreértés ne essék, ettől függetlenül már nem vagyok befordulva vagy ilyesmi, ezeken már rég túlvagyok, inkább csak szeretem a dolgokat a nevükön nevezni. 20:20-as, köszönöm, jól esett! 20:50-es a vallási dolgokon is túlvagyok már. Kipróbáltam, (olyannyira hogy egy pap egyszer majdnem szemináriumba akart íratni, annyira beleástam magam a dogmatikába, és mert állítólag annyira jól beszéltem szerinte, meg ilyenek...) de ez az egész sem tudott megérinteni, nem tudtam azonosulni ezzel az iránnyal (sem). Nyilván nem az én utam; -ez sem (:S)...
2011. febr. 24. 21:50
 16/22 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és mit dolgozol?
2011. febr. 24. 21:55
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha van kedved,írj még,miért nem lehettél szerelmes? Amúgy nem szeretnék túl személyes kérdéseket feltenni..csak érdekelne. Ha van kedved,megadom itt a címem ha meg szeretnéd irni,de nem itt. És megkérdezhetem,hány éves vagy? Tényleg bocsi,ha tolakodónak érzed kérdéseimet,nem kell irnod..
2011. febr. 24. 21:57
 18/22 anonim ***** válasza:

Biztosan volt többször is, de egyre konkrétan emlékszem:

Ültem a bíróság folyosóján a padon. Mellettem az ügyvédem. Vártunk a bíróra a válóperes tárgyalásom előtt. Megláttam a folyosó végén az akkor még férjemet. Végigfutott az agyamon, hogy ez az ember mekkora lúzer...

A következő gondolatom az volt, hogy én is az vagyok, mert ezt nem vettem észre korábban.

Na ilyen "aha, lúzer" érzésbő három tutira volt. :-)

Látod?

Van aki azt mondja, nem volt még szerelmes sosem...én meg néha azt, hogy jóból is megárt a sok. :-)

2011. febr. 24. 22:09
 19/22 A kérdező kommentje:
21:55/57 Persze szívesen válaszolok, amennyiben írtok privátot 1-2 szóban. Bár azt gondolom, ez nem befolyásol semmit sem.
2011. febr. 25. 06:51
 20/22 anonim ***** válasza:
Ó,de még mennyire! :D Átlagosnak tartom magam,az életemet.21 éves vagyok,nem értem el még az életben semmi kiemelkedőt,de tanulok,dolgozom. Vannak napok,amikor úgy érzem,hogy jó irányba tartok,sőt,inkább ez dominál. De néha totál lúzernek érzem magam,nincs önbizalmam,és nem érzem elégnek azt,amit csinálok. Én inkább más miatt érzem magam lúzernek. Hipochonder vagyok,bebeszélek magamnak minden baromságot. Minden napra kitalálok magamnak valamit,ami megkeseríti az életemet. Viccesen és szánalmasan hangzik,de nagyon szenvedek tőle,és egy szánalmas kis gyenge senkinek érzem magam. Szerintem mindenkinek megvan a maga "defektje".
2011. febr. 25. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!