Szoktátok néha úgy érezni (ha megnézitek az eddigi életeteket) hogy lúzerek vagytok?
Hogy bármibe fogtok semmi sem jön össze az életben? (Mindegy hogy rajtad múlik-e vagy külső okok miatt.)
Egyáltalán lehet lúzer az, aki be meri vallani önmagának?
Igen, van ilyen érzésem néha. Okom is van rá.
Ettől még lúzer vagy, csak megvan a magadhoz való eszed, hogy ezt felismerd, vagy legalábbis kritikusan nézz magadra és az életedre.
én lúzer vok, tudom magamról...de kerülöm is az olyan szitukat, ahol ez még nyilvánvalóbb (pl. nem tok táncolni, ezért soha de soha nem vetemednék rá. részegen se. 2)ha túl h*lye vok a témához, akk. kussolok. 3)mivel nem vok fotogén, véletlen sem hagyom, h képet készítsenek rólam. 4) nem állok ki beszélni nyilvánosság elé, mivel tom, h hadarok. 5) nem mek el bulizni, m tom, h nem szólna hozzám senki, nem hívnak, fölöslegesen nem égetem magam. 6) nem veszek fel magassarkút, m tom, h nemtok benne menni. 7) 1-2 mondatból le tom szűrni, h kív.ak-e a társaságomra. ha nem, akk hanyagolom őket.)
nagyrészt ennyi. elértem, h külsőre, és 5-6 mondatból nem látnak mások gáznak. baj akk van, ha barátkozni akarnak, + kérdeznek, kik a barátaim, hova mek bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!