Ki mit NEM szeret a párjában, mi nem tetszik benne, mi az amin változtatnátok rajta?
Légyszi olyan válaszokat ne írjatok, hogy "semmit", vagy "mindent":)
Mi az, ami idegesít benne?
mindig mindent 150%-osan akar megcsinálni,lehetőleg hamarabbra mint ahogy ki van adva a feladat...
mindenhova oda kell érni 1 órával hamarabb,mert "jajj,nem lesz jó parkoló/nem fogunk odatalálni gps-el se (miközben én már voltam ott többször)"
mindig nyaggatni kell hogy mozduljunk ki valahova,ellenkezik rengeteget,utána meg nem győzi mondani hogy de jól érezte magát,menjünk máskor is...(de másnapra elfelejti,megint győzködni kell)
Hajlamos túlságosan ragaszkodni hozzám, néha már annyira, hogy elnyom vele engem. Azonkívül nem elég talpraesett férfi létére, sokszor nekem kell irányítani, mert ő képtelen. Amolyan anyuci pici fia.
20/L
A nagyon zavaró dolgokat (pl. nem rakta be a kajákat a hűtőbe, ott rohasztalta őket a konyhaasztalon/gáztűzhelyen, nem tartotta minimálisan tisztán a lakását, főleg a fürdőszoba, wc zavart, illetve dohányzott a szobában) természetesen megbeszéltük, és ha nem is egyik napról a másikra, de változtatott. Az én kedvemért is, meg ő maga is belátta, hogy ezekben igazam van.
A dohányzásról szokhatna még le, illetve csökkenthetné akkorra, ha társaságba megy(ünk). Én már nem dohányzom, és utálom, ha befüstöli a konyhát, illetve ha sodrós cigit szív, rajta is érződik. Attól tartok, ha együtt fogunk lakni, ezen menni fog a veszekedés, főleg a rá költött rengeteg pénz miatt (nem pár szálat szív egy nap...)
30/N
Kicsit túlérzékeny és túlféltékeny. Könnyen megbántódik. De ezeket elnyomják a jó tulajdonságai. Abból több van szerencsére. :)
22N és 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!