Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit NEM szeret a párjában,...

Ki mit NEM szeret a párjában, mi nem tetszik benne, mi az amin változtatnátok rajta?

Figyelt kérdés

Légyszi olyan válaszokat ne írjatok, hogy "semmit", vagy "mindent":)

Mi az, ami idegesít benne?

2011. febr. 24. 18:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
huhh...azt nem szeretem, hogy ha én nem fognám őt vissza, 1 nap alatt elszórná a pénzünket a hobbijára... és azt sem, hogy imád vitatkozni...velem... :D 26/nő
2011. febr. 25. 07:19
 22/32 anonim ***** válasza:

mindig mindent 150%-osan akar megcsinálni,lehetőleg hamarabbra mint ahogy ki van adva a feladat...

mindenhova oda kell érni 1 órával hamarabb,mert "jajj,nem lesz jó parkoló/nem fogunk odatalálni gps-el se (miközben én már voltam ott többször)"

mindig nyaggatni kell hogy mozduljunk ki valahova,ellenkezik rengeteget,utána meg nem győzi mondani hogy de jól érezte magát,menjünk máskor is...(de másnapra elfelejti,megint győzködni kell)

2011. febr. 25. 07:43
 23/32 anonim ***** válasza:

Hajlamos túlságosan ragaszkodni hozzám, néha már annyira, hogy elnyom vele engem. Azonkívül nem elég talpraesett férfi létére, sokszor nekem kell irányítani, mert ő képtelen. Amolyan anyuci pici fia.

20/L

2011. febr. 25. 18:24
 24/32 anonim ***** válasza:
Hú hát az én párom allergiás a konyhára:)mindig csillogni kell a konyhapultnak,ezért még ablakpucolószert se sajnálja rá....mdent bevet h az csilli-villi legyen!:)Meg éjjelre is zselézi a haját:)
2011. márc. 2. 06:57
 25/32 anonim ***** válasza:
Én azt nem bírom, h. hirtelen haragú és mindig kiforgatja a szavaimat, vagy ha mondok valamit nem kérdez rá hanem egyből úgy veszi h. rossz indulatból mondom neki és akkor én vagyok a rossz.Néha már nem merek modnani semmit, nehogy félre értse,mert ilyenkor nem hallgat végig csak eldönti h. az úgy van ahogy ő érti és más nem számít.26/l párom 24/f
2011. márc. 2. 07:10
 26/32 anonim ***** válasza:
Nagyon sértődékeny és soha nem tudja, mikor mi a fontos.
2011. márc. 2. 12:04
 27/32 anonim ***** válasza:
Ja én nő vagyok, most olvastam az első kommented.
2011. márc. 2. 12:05
 28/32 anonim ***** válasza:

A nagyon zavaró dolgokat (pl. nem rakta be a kajákat a hűtőbe, ott rohasztalta őket a konyhaasztalon/gáztűzhelyen, nem tartotta minimálisan tisztán a lakását, főleg a fürdőszoba, wc zavart, illetve dohányzott a szobában) természetesen megbeszéltük, és ha nem is egyik napról a másikra, de változtatott. Az én kedvemért is, meg ő maga is belátta, hogy ezekben igazam van.

A dohányzásról szokhatna még le, illetve csökkenthetné akkorra, ha társaságba megy(ünk). Én már nem dohányzom, és utálom, ha befüstöli a konyhát, illetve ha sodrós cigit szív, rajta is érződik. Attól tartok, ha együtt fogunk lakni, ezen menni fog a veszekedés, főleg a rá költött rengeteg pénz miatt (nem pár szálat szív egy nap...)

30/N

2011. márc. 2. 12:51
 29/32 anonim ***** válasza:
Amilyen erős, olyan lusta (50/F). Ha valami megerőltető munkában kell segítenie, akkor utána sajnáltatja magát, hétvégén délután csak aludni van kedve. Ígérget mindent, amiben segíteni fog, de ha rá várnék, fele sem lenne elvégezve ezekből.
2011. márc. 2. 15:15
 30/32 anonim ***** válasza:

Kicsit túlérzékeny és túlféltékeny. Könnyen megbántódik. De ezeket elnyomják a jó tulajdonságai. Abból több van szerencsére. :)

22N és 29F

2011. márc. 2. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!